Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Tahné

Fotograaf Tahné Kleijn

0 reviews

Over Tahné

Ik hou van dieren en van fotografie. Samen maken ze van mijn werk mijn hobby. Ik hou er dan ook niet van om op de klok te kijken wanneer ik bezig ben, maar door te gaan tot ik het perfecte plaatje heb! Ik ben van nature een dienstverlenend persoon. Ik maak graag mooie dingen om trots op te zijn. Wanneer ik dat gevoel over kan brengen naar mijn klanten ben ik het meest gelukkig. Mijn hobby's zijn reizen, lezen en ontdekken. Ik kijk het liefst door een lens zodat ik voor mijzelf het perfecte kader kan bepalen. Ook al kan ik ook heel erg genieten van het moment waarop de camera, telefoon en laptop even uit staan en ik kan leven in het moment.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Helmond

Tahné doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Tahné

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Tahné

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Tahné

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Tahné gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Tahné horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.