Loading...
Ger

Fotograaf Ger Prins

Over Ger


Mijn voornaamste drijfveer is om gebeurtenissen welke gebeuren vast te leggen. Ik ben dan ook eigenlijk een registratie-fotograaf, die als het kan iets vastlegt voor later. Het liefst zonder te veel te sleutelen aan de uiteindelijke foto. Daarom gebruik ik dan ook meestal het bestaande licht en omgeving.

Als ik in een moeilijke foto-situatie toch een fraai foto kan maken en diegene welke hierom heeft gevraagd tevreden is met het uiteindelijke resultaat.

Ik ben zoals zovele vakgenoten begonnen in het analoge tijdperk. Het maken van een foto was 1 ding maar het spannendste gebeurde in de doka. Hier werden de foto's geboren en dat is altijd iets spannends om naar uit te kijken. Ik zelf ben lange tijd werkzaam geweest in de IT, maar heb uiteindelijk besloten de opleiding bij de Fotovakschool te gaan volgen om van mijn hobby opdat moment mijn werk te gaan maken. Mijn verdere hobby's zijn Honkbal en ATB.

Ger heeft 10 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Foto's


Ger doet


Fotoreportage


Partyfotografie


Vastgoed reportage


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Sportfotografie


Concertfotografie


Reisfotografie


Interieurfotografie


Architectuurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.