Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Bob

Fotograaf Bob de Bruin

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Bob doet

Architectuur fotograaf

Over Bob

Het maximale uit een foto halen waarbij het moment, de emotie en het karakter van de opdrachtgever helemaal naar voren komt en de klant dit ook herkent maakt voor mij een foto tot een geslaagde foto. Ook streef ik er altijd naar om de laatste mogelijkheden van fotoapparatuur en beschikbare media volledig te benutten. Denk hierbij aan 360 panorama videografie met een drone, roterende productfoto's, etc. Ook de garantie dat het voor de klant op alle platformen werkt is voor mij een belangrijk aspect. Pas dan kun je voor je klant de waarde toevoegen waarnaar deze op zoek is. Als alles bij het verwerken van de foto's achter de pc (tegenwoordig meer dan 75% van het werk) gaat zoals geplanned en het resultaat fototechnisch 100% in orde is dan voel ik mij helemaal tevreden. Is dat niet het geval dan deins ik er als perfectionist niet voor terug om de volledige shoot met nieuwe inzichten opnieuw in te plannen. Er is niets fijner dan het opleveren van ee mooi product voor een tevreden klant. Want daar is het allemaal om te doen. De uitdagingen om binnen het fotografievak iets bijzonders toe te voegen blijft met de oprukkende techniek een uitdaging. Zo heb ik voor 360 aerial video een eigen camera systeem ontwikkeld. Ook zijn er zoveel presentatie mogelijkheden die veel verder gaan dan de ouderwetse platte foto. Ik geloof sterk dat je hiermee de klant een unique selling point kunt geven waarmee ook echt waarde wordt toegevoegd. Denk hierbij aan Virtual Reality, Ultra large projection, 360 graden spin product foto's en ga zo maar door. Ook de ontwikkelingen op web site technologie zijn erg belangrijk om goed van op de hoogte te zijn. Integratiei van het eindproduct in de website van de klant moet je kunnen garanderen en helpen implementeren. Dit betekent dat het fotografievak zoveel meer is dan het even schieten van de foto!

9 jaar ervaring

Fotostudio in Hellevoetsluis

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Bob heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Bob

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Bob

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Bob gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.