Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marion

Fotograaf Marion Meyer

4 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Marion doet

Loveshoot

Over Marion

Mijn passie voor fotografie is ontstaan door het vele reizen als stewardess bij de KLM. Door het zien van al die mooie, prachtige plekken en al die bijzondere mensen die ik heb ontmoet wilde ik deze mooie momenten in het leven vastleggen. Na ruim 30 jaar rond de wereld reizen, heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Fotograferen is voor mij het creëeren van een verhaal en op een journalistieke manier een bruiloft fotograferen. Ik hou enorm van de Liefde en daarom vind ik bruidsfotografie zo ontzettend mooi. Puur en ongedwongen, Happiness en Liefde in beelden vertaald voor de rest van jullie leven. Jullie trouwdag is zo'n 'moment', een dag die jullie blijvend willen herinneren en vast nog vaak willen herbeleven. Die herinnering wil ik jullie daarom geven. Ik word gelukkig van het maken en vastleggen van mooie beelden. Vooral bij een bruiloft kun je heel veel mooie momenten fotograferen, de emoties van die bijzondere dag, zowel een lach als een traan. Maar ook detailfoto's van de jurk, ringen etc. In love met pure, lichte, romantische plaatjes met zacht licht: fineartfotografie! Daar word ik heel gelukkig van. Vooral om dan uiteindelijk een prachtig album af te kunnen leveren. Dat geeft mij een enorme voldoening. Fotografie is zo mooi omdat je momenten vastlegt die nooit meer terugkomen, maar waar je dan later nog heel lang van kunt genieten. Die momenten hierdoor opnieuw herleven. Dat maakt fotografie zo bijzonder. Mijn hobby was altijd al fotografie, maar nadat ik gestopt ben met mijn werk als stewardess, ben ik mij geheel gaan toeleggen op fotografie en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Marion heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Marion

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marion

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marion gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.