Loading...
Marcel

Fotograaf Marcel Krijgsman

1 review

Over Marcel


Het fotograferen geeft mij de mogelijkheid om mensen en hun omgeving centraal te zetten. Niets is zo mooi om iemand die vooraf aangeeft 'ik doe het nooit goed op een foto', het meest fantastische portret aan te bieden zodat hij/zij zich helemaal de koning te rijk voelt. Daarnaast is het waanzinnig om een evenement/festival in beeld te brengen vanuit een oogpunt waar mensen het niet zien. Tussen het publiek, gebruik maken van objecten etc. Niets is te gek om een bijzonder beeld te maken dat kenmerkend voor het event is.

Een glimlach, een 'oooohhhh, wat mooi!!!' en een telefoontje van een onbekende die me complimenteerd met het fantastische werk. Deze kleine dingen maken dat ik de gelukkigste persoon op aarde ben met mijn vak en de resultaten.

Het mooie van fotografie is dat ik behalve mijn creativiteit erin kwijt kan, ook veel met (bijzondere) mensen om ga. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en het is fantastisch om die verhalen vervolgens in beeld om te zetten. Daarnaast beland ik op de meest waanzinnige lokaties en beland in geweldige omgevingen. De energie die het mij geeft zie ik terug in een van mijn hobby's: wielrennen. Ook hier is het volle bak, knallen, altijd scherp zijn en bijzondere omgevingen.

Marcel heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 3 dagen

Foto's


Marcel doet


Portretfotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Concertfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.