Marcel uit Heilig Landstichting

Marcel uit Heilig Landstichting

Wat is mijn drijfveer?

Het fotograferen geeft mij de mogelijkheid om mensen en hun omgeving centraal te zetten. Niets is zo mooi om iemand die vooraf aangeeft 'ik doe het nooit goed op een foto', het meest fantastische portret aan te bieden zodat hij/zij zich helemaal de koning te rijk voelt. Daarnaast is het waanzinnig om een evenement/festival in beeld te brengen vanuit een oogpunt waar mensen het niet zien. Tussen het publiek, gebruik maken van objecten etc. Niets is te gek om een bijzonder beeld te maken dat kenmerkend voor het event is.


Wat maakt mij gelukkig?

Een glimlach, een 'oooohhhh, wat mooi!!!' en een telefoontje van een onbekende die me complimenteerd met het fantastische werk. Deze kleine dingen maken dat ik de gelukkigste persoon op aarde ben met mijn vak en de resultaten.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het mooie van fotografie is dat ik behalve mijn creativiteit erin kwijt kan, ook veel met (bijzondere) mensen om ga. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en het is fantastisch om die verhalen vervolgens in beeld om te zetten. Daarnaast beland ik op de meest waanzinnige lokaties en beland in geweldige omgevingen.

De energie die het mij geeft zie ik terug in een van mijn hobby's: wielrennen. Ook hier is het volle bak, knallen, altijd scherp zijn en bijzondere omgevingen.

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, "

Door Ellie
Lees Alle informatie over fotograaf Marcel uit Heilig Landstichting
Boek Marcel uit Heilig Landstichting
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.