Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marcel

Fotograaf Marcel Krijgsman

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Marcel doet

Bedrijfsfotografie

Over Marcel

Het fotograferen geeft mij de mogelijkheid om mensen en hun omgeving centraal te zetten. Niets is zo mooi om iemand die vooraf aangeeft 'ik doe het nooit goed op een foto', het meest fantastische portret aan te bieden zodat hij/zij zich helemaal de koning te rijk voelt. Daarnaast is het waanzinnig om een evenement/festival in beeld te brengen vanuit een oogpunt waar mensen het niet zien. Tussen het publiek, gebruik maken van objecten etc. Niets is te gek om een bijzonder beeld te maken dat kenmerkend voor het event is. Een glimlach, een 'oooohhhh, wat mooi!!!' en een telefoontje van een onbekende die me complimenteerd met het fantastische werk. Deze kleine dingen maken dat ik de gelukkigste persoon op aarde ben met mijn vak en de resultaten. Het mooie van fotografie is dat ik behalve mijn creativiteit erin kwijt kan, ook veel met (bijzondere) mensen om ga. Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en het is fantastisch om die verhalen vervolgens in beeld om te zetten. Daarnaast beland ik op de meest waanzinnige lokaties en beland in geweldige omgevingen. De energie die het mij geeft zie ik terug in een van mijn hobby's: wielrennen. Ook hier is het volle bak, knallen, altijd scherp zijn en bijzondere omgevingen.

10 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Marcel heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Marcel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marcel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marcel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.