Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Richard

Fotograaf Richard Wijnands

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Richard doet

Dierenfotograaf

Over Richard

Leuk, dat je op deze pagina komt kijken. Wij hebben voor iedereen een leuke en gezellige fotoshoot. Samen zorgen wij ervoor dat de fotoshoot een onvergetelijke ervaring wordt. Wij nemen wel de tijd voor jullie, zodat je in alle rust kunt genieten van een bijzondere belevenis! Zeg nou zelf de mooiste herinneringen beginnen hier.... We zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie. Met oog voor sfeer, emoties en details. Spontaan, ongedwongen maar toch romantisch. Een bruiloft met een lach en een traan en mijn dag is bij wijze van spreken al geslaagd! Ik hou van emoties, de liefde die jullie uitstralen, de mooie momenten en vooral die speciale twinkeling in jullie ogen op een van jullie mooiste dagen uit jullie leven…. Prachtig! Ik kan zo heerlijk genieten van een bruiloft. Gewoon geweldig dat ik hierbij aanwezig mag zijn. Mag ik jullie trouwreportage ook verzorgen? Buiten mijn gezin, familie en vrienden word ik gelukkig als ik mag fotograferen. Heerlijk ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat wij met heel veel liefde, passie en enthousiasme jullie trouwdag willen vastleggen. Ik hou van emoties. Ik mag samen met mijn dochter foto's maken in onze eigen fotostudio (studio is van 2023). Hoe leuk is dat, samen met je kind. Ik ben dan ook een trotse vader. Mijn dochter is als trouwfotograaf in 2019 ingestapt. Zij heeft meer dan 50 bruiloften vastgelegd. Fotografie en met name de bruidsfotograaf is een heel mooi bijzonder vak. Het feit dat jij op zo'n belangrijke dag van iemand er zo dichtbij bent maakt het voor mij uniek. Het geeft mijn bijzonder gevoel dat ik zo'n mooie dag van iemand mag fotograferen. Ik ben er trots op dat wij al meer dan 400 bruiloften hebben mogen maken. Wow! Heel dankbaar. En met de meeste bruidsparen onderhoud ik nog contact via facebook. Hoe mooi kan waardering zijn. Ik reis voor bruiloften door het hele land. En nu wij ook een fotostudio hebben, komen onze bruidsparen ons gewoon opzoeken voor foto's van bv hun zwangerschap. Echt super leuk!

11 jaar ervaring

Fotostudio in Hoensbroek

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Richard

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Richard

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Richard gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.