Loading...
Zalmiy

Fotograaf Zalmiy Paeez

4 reviews

Over Zalmiy


Eigenlijk kan ik het beste door middel van mijn foto’s vertellen wie ik ben en hoe ik werk. Maar in het kort: mensen die mij kennen vinden mij een gevoelsmens, creatief, flexibel, professioneel, betrokken, en met oog voor detail. Mijn beelden kenmerken zich door een combinatie van een authentieke stijl die mensen en hun emotie weet te vangen, en een verrassende compositie - zowel in portretfotografie als gelegenheidsreportage. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen als je elkaar begrijpt en vertrouwt het beste uit een fotoshoot kunt halen, en samen iets bijzonders kunt creëren. Daarom vind ik het belangrijk en leuk om mijn klanten een beetje te leren kennen, goed naar hun wensen te luisteren en mijn betrokkenheid bij hun bijzondere momenten te tonen. Het is voor mij telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor de camera in beeld te brengen. Ik ben gedreven om door middel van fotografie een verhaal te vertellen. Ik fotografeer door geheel Nederland op locatie - bij voorkeur met natuurlijk licht, en zo nodig met een mobiele fotostudio. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ik vaak langere termijn relaties met mensen kan opbouwen middels portretten, huwelijksreportages, zwangerschaps- en gezinsfotografie. Zelf woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in Heemstede. Ben je je nog aan het oriënteren? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn gezin, het licht, en... een tevreden klant!

Fotografie is voor mij de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

Zalmiy heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 9 dagen | Heeft een fotostudio in Heemstede

Foto's


Zalmiy doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Zwangerschapsfotografie


Kinderfotografie


Familiefotografie


Portretfotografie


Socialmedia fotografie


Algemene studiofotografie


Reviews


F

Review van Floor

Zwangerschapsfotografie

Enorm aardig!

M

Review van Marja

Fotoreportage

De foto's zijn echt bijzonder!

R

Review van Rochella

Zwangerschapsfotografie

Zalmiy heeft ons helemaal op ons gemak laten voelen, luisterde naar onze wensen en dacht mee om het nog beter/mooier te maken! Erg fijn ook dat hij meedacht aan de lichamelijke uitdagingen tijdens een zwangerschap! SUPER foto's!

S

Review van Sanne

Zwangerschapsfotografie

Nette manier van omgang en de foto's zijn erg mooi.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.