Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Nick

Fotograaf Nick van der Zwan

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Nick doet

Profielfoto

Over Nick

Jouw headshot is een investering in uzelf voor de komende 2-3 jaar en het bespaart u geld als u die investering goed doet. Wat uw beroep of branche ook is, mijn enige taak is ervoor te zorgen dat u eruitziet alsof u de beste in de branche bent. De kwaliteit van uw professionele headshot zal u helpen om u te onderscheiden van de massa. Ik wil dat u er zelfverzekerd, benaderbaar persoonlijk uitziet en bovenal wil ik dat uw headshot voor u aan het werk gaat. Een goede headshot straalt kalmte en zegt: Bring it on, let's do it Mensen fascineren mij, geen mens is hetzelfde, denkt hetzelfde of doet hetzelfde in bepaalde situaties. Het bijzondere aan headshotfotografie is dat je veel over iemand kan leren, gewoon door naar een foto van hun gezicht te kijken. Verantwoordelijk zijn voor het naar voren brengen van je ware persoonlijkheid en dit vast te leggen in een headshots portret is een grote eer. En als de klant pas tevreden is, ben ik gelukkig. Een van de dingen die ik het leukste vind aan mijn werk is het opbouwen van relaties met klanten. Deze relaties zijn erg belangrijk voor mij en zijn gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Hazerswoude-Rijndijk

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Nick

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Nick

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Nick gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.