Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marije

Fotograaf Marije Wesseling

0 reviews

Over Marije

Ik wil graag de mensen een mooie herinnering aan hun zelf of hun dierbare geven. Elke keer ben ik aan het genieten als ik weer iemand voor mijn lens heb, het is vaak een groot feest en ik zie vaak de mensen voor de lenzen zich ontspannen. Ik wil aan de buitenwereld laten zien dat iedereen een mooi persoon is en dat iedereen een beeld verdient! De kleine dingen maken mij gelukkig een mooie foto, een mooie tekening van zoonlief. Als ik zie dat mensen aan het genieten zijn in mijn studio of voor mijn lens buiten. Ik ben een mensen mens naast de fotografie heb ik ook de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gedaan. Mijn kracht is dat ik met iedereen kan communiceren en dat ik iedereen op zijn gemak kan stellen. Af en toe werk ik ook nog in de zorg met verstandelijk gehandicapten.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Harkstede

Marije doet

Portretfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marije

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marije

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marije

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marije gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Marije horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.