Loading...
Erik

Fotograaf Erik Laan

Over Erik


Toen ik begon met met fotografie vond ik het leuk om te doen en nu denk ik bijna nergens anders aan. Als ik s ochtends opsta en ik zie dat het goed of interessant weer is, zou ik met mijn camera van locatie naar locatie willen gaan. Van fotografie word ik intens gelukkig en het geeft mij de mogelijkheid om plaatsen te bezoeken en andere mensen te ontmoeten. Sinds ik begonnen ben met fotografie heb ik acrobaten kunnen fotograferen, vechtsport van dichtbij mee kunnen maken en veel meer. Mijn favoriete onderwerp zijn mensen en ik leg graag hun uitdrukking vast. Kinderen zijn vooral vrij expressief als ik op het juiste moment wacht, levert dat prachtige momenten op. Interesse, aandacht, verlegenheid, plezier zijn allemaal emoties die graag in detail vastleg.

Als ik een mooie foto kan maken, die een emotie op kan roepen. Dit kan van alles zijn. Een kind dat met grote ogen aandachtig naar de lerares kijkt, een sierlijke acrobate die hoog in de lucht haar kunsten vertoont, een vechtsporter die een mooie actie uitvoert, interessante architectuur of natuur. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, maar van dit soort foto s word ik iedere keer blij als ik er naar kijk. Ook geniet ik ervan om bij speciale plaatsen te komen. Zoals de kleedkamer van artiesten, waar ik kan vastleggen hoe zij zich voorbereiden voor de show. Ook vond ik het heel speciaal om bij een toernooi te zijn, van klassiek zwaardvechten. Als ik daarna de reacties zie op mijn foto s, dan word ik daar heel gelukkig van. Niet alleen omdat ik een compliment krijg, maar ook omdat ik iemand blij heb gemaakt met mijn fotografie. Ik laat graag mensen zien hoe speciaal of interessant ze zijn.

Fotografie vertelt een verhaal en legt momenten vast. Een hardloper die over de finish loopt, een vechtsporter die aan een belangrijke wedstrijd meedoet. Bij kinderen leg je de herinneringen aan hun kindertijd vast van jaar tot jaar. Als fotograaf ben je onderdeel van interessante evenementen en heb je contact met mensen.

Erik heeft 4 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Erik doet


Fotoreportage


Evenementenfotografie


Sportfotografie


Architectuurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.