Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Scroll voor meer informatie

Fotograaf Ron uit Groningen


Fotograaf Ron

0 review

Fotografie is een geweldige manier om vast te leggen wat er om je heen in de wereld gebeurt. Dat op een treffende manier vastleggen is het leukste wat er is. Of dat nu sport is, evenementen, een huwelijk, mensen, kinderen of producten en productieprocessen in bedrijven.... allemaal prachtig. En uitdagingen op zich. En om zo'n uitdaging tot een goed eindresultaat te brengen, dat is wat mij drijft!

Er zijn veel zaken die mij gelukkig maken. In de fotografie is dat het beeld. Als dat treffend is, het juiste moment pakt, die ene gezichtsuitdrukking, dat mooie licht.... Het is geweldig om die ene juiste plaat te schieten, die plaat die de opdrachtgever nodig heeft. Maar ook die plaat waarnaar ik soms gewoon zelf naar op zoek ben...

Fotografie heeft iets magisch. Ik fotografeer al vanaf de tijd dat een belichingsmeter in de camera de enige feature was, ben gestart met een Praktica MTL3.... Doordat die camera vrijwel niets zelf kon moest ik wel uitvinden hoe fotografie werkt. En het aloude trial and error heeft ervoor gezorgd dat fotografie vrijwel geen geheimen meer voor me heeft. Die kennis, gecombineerd met moderne digitale technieken in de cameras en in beeldverwerking, maakt dat vrijwel alles mogelijk is. Naast fotografie hou ik me bezig met het trainen van mensen door middel van personal fysieke training. Mijn hobbies zijn - los van fotografie natuurlijk - met name judo en mountainbiken. En als die hobbies bij elkaar gebracht kunnen worden, bijvoorbeeld door MTB foto's te maken met High Speed Sync technieken, dan ben ik blij.....

Fotograaf Ron doet:Dierenfotografie

0 review

Ik beschik over een mobiele fotostudio. Daardoor kan ik dierenfoto's maken op iedere gewenste plek. In samenwerking met een lokale dierenwinkel doe ik jaarlijks een fotoshoot, waar klanten van die winkel hun huisdier kunnen meebrengen om te laten fotograferen.

Ik heb dit inmiddels meerdere keren gedaan en varieer - in overleg met de ondernemer - wat met de opstelling en de achtergrond.

Fotoshoots op locatie of thuis


186

164

141

95

Fotoshoots in de studio


136

114

91

46

Fotoshoot al voor: 46

Ervaring: 13 jaar Gemiddelde levertijd: 13 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


186

164

141

95

Fotoshoots in de studio


136

114

91

46


Productfoto's Webshop

0 review

Ik vind het geweldig om in beeld weer te geven wat mensen beweegt. Om in beeld te brengen waar bedrijven mee bezig zijn en hun sterke punten daarin benadrukken.

Fotoshoot al voor: 91

Ervaring: 13 jaar Gemiddelde levertijd: 13 dagen

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1450+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past


sprout
bnr
pf
nbr
emerce
bn
  • sprout
  • bnr
  • pf
  • nbr
  • emerce
  • bn

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.