Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maarten

Fotograaf Maarten de Kok

4 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Maarten doet

Fotoshoot gezin

Over Maarten

Op zoek naar een topfotograaf in Groningen? Look no further! Ik ben jouw go-to fotograaf, en ik ben helemaal gek op het vastleggen van échte momenten. Geen stijve poses, maar spontane shots! Het allerbelangrijkste voor mij is dat iedereen zich tijdens de shoot helemaal op zijn gemak voelt. Waarom? Omdat dit de sleutel is tot die relaxte, ongedwongen en stijlvolle foto's. Ervaring? Check! Ik weet precies waar ik moet zijn en wanneer, jullie later lekker genieten van de foto's. Echt gelukkig?! Als ik naast de fotografie ook een boek mag maken. Het moment waarop ik dat boekje van de drukker ontvang en ik de kwaliteit echt in handen heb, dat is het punt waarop alles echt samenkomt. Kers op de taart, de perfecte afsluiting van het proces... Fotografie is voor mij echt een avontuur. De constante afwisseling van mensen en situaties houdt me scherp en enthousiast. Dit vak geeft het me de vrijheid om mijn eigen creatieve stempel te drukken, en dat is gewoonweg onbetaalbaar.

13 jaar ervaring

Fotostudio in Groningen

Levert gemiddeld binnen 3 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Maarten heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Maarten

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maarten

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maarten gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.