Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Diederik

Fotograaf Diederik Winchester

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Diederik doet

Bedrijfsfotografie

Over Diederik

Ik vertel en entertain graag. Al mijn hele leven doe ik dit, niet met verhalen maar met beeld en geluid; vroeger tekende ik veel en maakte ik muziek met mijn bandje. Op latere leeftijd maakte de band plaats voor draaitafels en nog een aantal jaren later vond ik in fotografie een vorm van verhalen vertellen die al het voorgaande verving. Met (of juist zonder) kleur, beweging en compositie leerde ik in een oogopslag een verhaal samen te vatten in een enkel beeld. Door gebruik te maken van elementen die je met het blote oog, in real-time niet zal vastleggen, kan ik dingen laten zien die verbluffen. En dat is waar mijn drijfveer ligt: ik word ontzettend gelukkig van het aanleveren van iets unieks. Ik maak dus eigenlijk helemaal geen foto's; ik streef er bij iedere klus naar om een volledig visueel verhaal in een foto samen te vatten. Mooie architectuur, fluitende vogels, adembenemend ochtend- of avondlicht, skateboarden met vrienden, lange autoritten of wandelingen, een persoonlijk record in de sportschool en natuurlijk een tevreden klant! Fotografie is iets waarin ik kan verdwalen. Wanneer ik uitdaging vind in een concept, kan ik onverstoord aan het werk zijn totdat het af is en lijkt de tijd, wanneer ik dan weer uit die hyperfocus kom, voorbij gevlogen te zijn. Wanneer ik het beeld dat ik in mijn hoofd heb weet uit te werken – en het op de kijker en mijzelf precies hetzelfde effect heeft in het echt als het in mijn hoofd deed, voel ik voldoening zoals ik dat bij niets anders voel. Fotografie is voor mij zoveel meer dan een hobby of werk. Het is iets waarin ik mij thuis voel.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Groningen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Diederik

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Diederik

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Diederik gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.