Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Serge

Fotograaf Serge Duursma

0 reviews

Over Serge

's Morgens wakker worden en meteen zin om weer de mooiste beelden te maken! Daar leef ik voor! Nee, laat maar, daar leef ik niet voor... Een passie is het wel, maar brood op de plank ik ook lekker ;-) Wel is het zo dat werk maken wat je onderscheid van anderen, meedenken en uitvoeren een enorme voldoening geeft. Daarom ga ik ook elke dag met plezier naar de studio en naar klanten! Een blije klant is altijd goed! is fotografie voor jou een bijzonder vak? jazeker! creeeren van beeld waar mensen blij van worden, daar doe je het voor!

15 jaar ervaring

Fotostudio in Groningen

Serge doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Serge

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Serge

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Serge

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Serge gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Serge horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.