Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Dennis uit Gouda


Fotograaf Dennis

0 review

Terwijl kosten noch moeite gespaard worden om showrooms, restaurants, ontvangstruimten en musea aantrekkelijk vorm te geven, blijft de beleving ervan doorgaans voorbehouden aan fysieke bezoekers. Zonde! Ik zie het als een uitdaging het publiek te vergroten door het virtueel rondkijken op locatie minstens zo enerverend te laten zijn. En verrijkt met interactieve functies worden de impact en de kans op een fysiek bezoek verder vergroot. Ik vind het erg mooi te zien dat mijn opdrachtgevers voor hun inspanningen beloond worden door de komst van meer bezoekers en klanten.

De naam 'O kijk!' verwijst naar de uitroep als men verwonderd naar iets moois kijkt. Dat is mijn streven: verbazing oproepen, samen met mijn opdrachtgever iets bijzonders neerzetten met hem of haar in de spotlights.

Fotografie zoals ik die inzet is er om de relatiteit zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Foto's zodanig verwerken dat er een ervaring van super-realisme ontstaat is een taak die mij als fotograaf bijzonder veel voldoening geeft. Zeker ook omdat de beleving erop gericht is om met zoveel mogelijk mensen gedeeld te worden.

Fotograaf Dennis doet:Google Street View - 360

0 review

Interactieve verrijking van een virtuele tour met alles dat de beleving méér maakt dan alleen virtueel rondkijken, is een waardevolle toevoeging die mijn opdrachtgevers zich laat onderscheiden. Bovendien vergroot de totstandkoming van projecten de betrokkenheid van zowel mij als fotograaf als de opdrachtgever, met een des te waardevoller resultaat. Dit noem ik 'co-creatie'. Het betrekken van de mijn klanten in het hele proces maakt het werk naast nuttig ook erg leuk en helpt om de presentatie esthetisch tot het hoogste niveau te laten behoren.

Fotoshoots op locatie of thuis


6.728

4.054

2.795

1.997

1.162

Fotoshoot al voor: €1162

Ervaring: 9 jaar Gemiddelde levertijd: 9 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


6.728

4.054

2.795

1.997

1.162

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.