Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jacqueline

Fotograaf Jacqueline de Rooij

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Jacqueline doet

Fotoshoot gezin

Over Jacqueline

In de ochtend ben ik vaak thuis als eerste wakker. Ik ben een ochtendmens. Ik houd van de natuur en te zien hoe alles in de vroege ochtend ontwaakt uit haar slaap. Om dezelfde reden is de lente mijn favoriete seizoen. Al snel gevolgd door de zomer wanneer het zonnetje heerlijk schijnt. Ik trek er graag op uit met mijn camera. Ik word erg blij van het fotograferen van dieren en leg hun emoties en gedrag graag vast. Dat doe ik als hobby naast mijn werk in het fotograferen van mensen. Je kunt dus wel stellen dat fotografie mijn passie is :-). Mijn dag is top als het zonnetje schijnt en ik er op uit kan trekken in de natuur. In mijn vrije tijd op mijn mountainbike lekker in de bossen of op mijn racefiets over de dijken langs het strand. Ik word blij van een kopje thee in de ochtend of een latte machiato op een terrasje na een fijne fiets of wandeltocht in de natuur. Met mijn camperbusje trek ik er in de vakantie graag op uit. Samen met mijn lieve vriend of mijn kinderen. En mijn camera natuurlijk. Daarna vind ik het rustgevend om de foto's op mijn computer te bewerken. Alsof ik de avonturen opnieuw beleef! Ik ben erg blij met mijn baan als fotografe. Het is mijn passie om met mijn camera de emoties en gebeurtenissen in het leven vast te leggen. Daarom word ik ook zo blij van het vastleggen van de mens en vooral de liefde tussen mensen. Liefde in een paar maar ook in vriendschap en familie. Iedereen is uniek. Ik vind het mooi en zelfs een eer als ik dit mag vereeuwigen. Daarnaast ben ik een echte 'mensen-mens'. Ik vind de oprechte contacten en verhalen geweldig. In de bewerking kan ik mijn creativiteit kwijt. Heerlijk!

3 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Jacqueline heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Jacqueline

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jacqueline

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jacqueline gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.