Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jos

Fotograaf Jos Peeters

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Jos doet

Modefotografie

Over Jos

Een paar jaar geleden heb ik mijn fotostudio geopend waar ik mij heb gespecialiseerd in het werken met modellen en mij vooral richt op Beauty & Fashionfotografie. Fotografie is mensenwerk en dit geldt zeker voor Beauty & Fashion. Om goede foto's te maken moet dan ook heel het team maximaal presteren. Ik heb dan ook een uitgebreid netwerk van ervaren modellen en gecertificeerde make-up artiesten/haarstylisten opgebouwd. Maar natuurlijk ben ook graag deel van uw team. Hoe groot of klein dit team ook is, ik zal altijd uw product of dienst stijlvol in beeld brengen. Ik ben ook in het bezit van een uitgebreide collectie outfits en high heels in diverse maten en stijlen maar ook sierraden en tal van andere accessoires die een foto tot een compleet beeld kunnen maken. Ik kan genieten van een goede foto. Daar kan ik dan ook lange tijd naar kijken en ieder detail in mij opnemen. Verder hou ik erg van reizen. Vooral exotische locaties met een totaal andere cultuur en natuur. Het liefste reis ik met mijn camera en rugzak zonder van te voren een uitgebreid reisplan te maken. Zo kom ik dan ook op schitterende plaatsen waarvan ik eerder het bestaan niet eens wist en waar bijna geen toeristen komen. De ideale reis voor mij bestaat dan ook uit cultuur, natuur en avontuur. Fotografie en vooral modellen fotografie is voor mij de ideale combinatie van werken met mensen, creativiteit en techniek. Volgens mij moet de fotograaf ook vakkennis hebben van de taken van de andere teamleden. Daarom heb ik mij dan ook verdiept in poseren en wat een mooie pose maakt en waarom. Maar ook kennis hebben van visagie en styling kunnen bijdragen in een betere foto. Maar een oog hebben voor detail is net belangrijk zodat er geen storende elementen in een foto zijn.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Gilze

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jos

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jos

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jos gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.