Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Suren

Fotograaf Suren Avetisov

0 reviews

Over Suren

Het continu ervaren van nieuwe emoties die ik telkens op een unieke manier vast mag leggen en mensen gelukkig maken met het resultaat. Wanneer mijn werk deel uitmaakt van misschien wel de belangrijkste momenten uit het leven van andere mensen. Dit geeft mij altijd een positief gevoel om het beste uit mezelf te halen, de reacties hierop maken mij gelukkig. Ik geloof erg in het proces van leren en ik ben constant aan het zoeken naar manieren om kennis op te doen voor nieuwe disciplines om te blijven groeien, zowel persoonlijk als in het vakgebied. Met passie, creativiteit en vakkennis streef ik ernaar om het beste eindresultaat te behalen en mijn voorgaande resultaten te overtreffen.

5 jaar ervaring

Suren doet

Trouwfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Suren

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Suren

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Suren

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Suren gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Suren horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.