Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Anouk

Fotograaf Anouk Klomps

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Anouk doet

Food fotograaf

Over Anouk

Hi! Ik ben Anouk. Al jaren heb ik een enorme liefde voor voeding. Eten. Mooi eten. Dit begon eigenlijk als klein meisje al. Ik was altijd in de keuken te vinden om de lekkerste dingen te creëren. Wanneer u een rondje door mijn huis zou lopen, zou de hoeveelheid kookboeken en kooktijdschriften op vallen. In de uitpuilende boekenkast. In verloren hoekjes en op stapeltjes door het hele huis. Er is bijna geen kooktechniek welke ik nog niet heb geprobeerd. En natuurlijk mislukt er wel bij mij ook wel eens wat. De aardappelen iets te lang in de airfryer waardoor ze gecremeerd zijn of de verkeerde kruiden en specerijen in een slowcook-maaltijd, waardoor het na ruim 8 uur, linea recta de prullenbak in kan, maar 98% van mijn maaltijden zijn lekker tot subliem te noemen! Het moge duidelijk zijn dat ik ook passie voor goed, eerlijk en lekker eten heb. . Mijn tweede passie is culinaire fotografie. Fotograferen vind ik heerlijk om te doen. Mijn twee kinderen zijn een fantastisch leidend voorwerp natuurlijk, maar ook hou ik ervan om de natuur te fotograferen. Maar het liefste zet ik de mooiste gerechten op de foto die gecreëerd zijn door een ware kunstenaar in de vorm van een chef-kok! Door mijn kennis van eten, kooktechnieken, voedingsproducten en fotografie, zie ik mijzelf als goede schakel om een product mooi in beeld te brengen. Ik hoop dat ik met mijn tuimelde creativiteit en enthousiasme, mag gaan bijdragen aan het verspreiden van mooie voeding. Mij maakt het gelukkig 1anneer een chef met heel veel passie een gerecht creëert, dit voor mij neer zet om te fotograferen en het mij wederom lukt om dit kunstwerk zo in beeld te krijgen dat het aan alle kanten eer doet aan het werk van de chef. Op het moment dat ik een camera in handen heb, gebeurd er iets in mij. Het ontwaakt een vlammetje waardoor ik anders kijk. Ik kijk naar gerechten, mensen, natuur met puur het plaatje in mijn hoofd! Ik wil alles wat ik fotografeer op zijn voordeligste manier vast leggen. Ik wil emoties in zaken en mensen vangen met mijn lens. Wanneer ik als feedback krijg 'Ik wil het eten, wat daar op de foto staat' word ik warm van binnen! Mijn doel is dan bereikt!

2 jaar ervaring

Fotostudio in Gendringen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Anouk

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Anouk

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Anouk gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.