Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jesper

Fotograaf Jesper van Beek

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Jesper doet

Bedrijfsfotografie

Over Jesper

Creëren vind ik geweldig, van niets iets maken is super leuk! Ik lever als beeldmaker graag een positieve bijdrage aan de manier waarop jij in beeld wilt komen. Echte connectie staat daarbij altijd centraal; Nieuwe mensen ontmoeten vind ik leuk en samen iets moois maken geeft me energie. Een herinnering vastleggen op beeld zodat je later met een goed gevoel terug kunt gaan naar dat ene moment. Ik hou enorm van contact met mensen en vind het elke keer weer een voorrecht als ik dichtbij mensen mag komen. Om hun verhaal te horen, echt contact te maken en pure verbindingen aan te gaan. Heerlijk! Ik word blij wanneer ik mag creëren. Denk aan fotografie en videografie maar ook muziek maken (ik drum en speel het mooiste instrument ter wereld: accordeon… nee dat is niet ouderwets!). Daarnaast vind ik het leuk om met audio-bewerking bezig te zijn en speel ik graag met licht (dat zie je terug in veel van mijn foto's)

4 jaar ervaring

Fotostudio in Gemonde

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jesper

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jesper

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jesper gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.