Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Marlon

Fotograaf Marlon Snoeks

2 reviews

Over Marlon

Het dier op gemak stellen is voor mij een leuke kunst om dat vast te leggen en zeker hiervoor de tijd nemen. Ik vind het erg belangrijk om de dier te observeren en zijn vertrouwen te winnen. Mijn sleutelwoorden zijn: Geduld, vertrouwen, plezier en liefde. De ontmoeting met het dier blijft voor mij zo mooi. De karakter van elk dier is prachtig om te zien, elk dier heeft een ander prachtig karakter daar word ik zo gelukkig van. In de korte tijd leer ik de dier kennen en daar kan soms in zo'n kleine tijd een leuke band mee op bouwen. Het zijn vooral de kleine dingen die het doen, en dat probeer ik dan vast te leggen met mijn camera. Ook is het altijd fijn als de baas een mooie blijvende herinnering heeft van zijn dier!! Dieren zijn altijd mijn passie geweest. Ik ben altijd met dieren opgegroeid. Ook heb ik zelf een kleine honden kennel. Dieren fotografie vind ik zo gaaf om te doen! Ik zit nog op de fotovakschool in Boxtel, waar ik nog heel veel bij leer.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Gemert

Marlon doet

Fotoshoot vriendinnen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Marlon heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Marlon

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Marlon

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marlon

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Marlon gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Marlon bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.