Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Susan

Fotograaf Susan De Oude

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Susan doet

Kinderfotografie

Over Susan

Hoe vaak heb ik van mensen gehoord dat ze bijna geen foto's hebben van toen ze klein waren? Ontzettend vaak. En hoe zonde is het als je kind later niet door een mooi foto album kan bladeren van zijn/haar eigen jeugd. Dit is de reden dat ik het altijd een eer vindt als ik kinderen op beeld vast mag leggen met mijn camera. Het meest gelukkig ben ik als stelletjes / gezinnen met een tevreden en enthousiast gevoel mijn studio verlaten en niet kunnen wachten om de foto's te bekijken. Vooral als ik na het versturen van de foto's prachtige reacties krijg, en de foto's nog mooier zijn geworden als ze hadden gehoopt. Zoals al eerder beschreven vindt ik het zo bijzonder als ik de eer krijg om de spontane en unieke momenten vast te leggen op beeld. Want natuurlijk blijven deze momenten je wel een tijdje bij, maar het is toch prachtig als je deze over 30 jaar opnieuw kunt beleven door hier de prachtige foto's van terug te kijken.

8 jaar ervaring

Fotostudio in Enschede

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Susan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Susan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Susan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.