Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Susan

Fotograaf Susan De Oude

0 reviews

Over Susan

Hoe vaak heb ik van mensen gehoord dat ze bijna geen foto's hebben van toen ze klein waren? Ontzettend vaak. En hoe zonde is het als je kind later niet door een mooi foto album kan bladeren van zijn/haar eigen jeugd. Dit is de reden dat ik het altijd een eer vindt als ik kinderen op beeld vast mag leggen met mijn camera. Het meest gelukkig ben ik als stelletjes / gezinnen met een tevreden en enthousiast gevoel mijn studio verlaten en niet kunnen wachten om de foto's te bekijken. Vooral als ik na het versturen van de foto's prachtige reacties krijg, en de foto's nog mooier zijn geworden als ze hadden gehoopt. Zoals al eerder beschreven vindt ik het zo bijzonder als ik de eer krijg om de spontane en unieke momenten vast te leggen op beeld. Want natuurlijk blijven deze momenten je wel een tijdje bij, maar het is toch prachtig als je deze over 30 jaar opnieuw kunt beleven door hier de prachtige foto's van terug te kijken.

8 jaar ervaring

Fotostudio in Enschede

Susan doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Susan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Susan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Susan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Susan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Susan horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.