Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Quirine

Fotograaf Quirine van Dijk

4 reviews
Direct te boeken op Happix

Quirine doet

Fotoshoot gezin

Over Quirine

Wat ooit begon als hobby, is uitgelopen in een serieuze aak. Al sinds 2015 heb ik de keuze gemaakt om hier verder mee te gaan. Mijn website is toen ontstaan en sindsdien is het lekker druk. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en haal hier veel energie uit. Ik ben van mezelf erg kritisch en ben door het fotograferen -anders' gaan kijken. Als ik rondloop ergens, kijk ik altijd naar het licht of wat ik graag op beeld vast had willen leggen. Naast mijn fotografie, ben ik ook moeder van 2 kinderen, heb een baan en volg momenteel ook nog een opleiding. Het is dus een drukke bedoeling, maar juist van fotografie krijg ik energie! Wat ik nu het meest fotografeer zijn vooral kinderen, families, newborn en zwangerschappen. Maar soms komt hier ook een compleet andere opdracht tussendoor, dit maakt het juist ontzettend leuk! Het is fijn om mensen blij te maken met een mooi beeld van hunzelf of hun kinderen. Dit is een herinnering aan hoe het was. Daarom vind ik het belangrijk om zo puur mogelijk te fotograferen en weinig nabewerking te doen. Het moet zijn zoals het is, zodat je precies weet later hoe het was. In opdracht werken is erg leuk, omdat je veel positieve reacties krijgt! Ik vind het daarom ook erg dankbaar werk en leuk om te zien hoe het straks aan de muur hangt. Ook de interactie met de mensen tijdens de shoot en hun verhalen te horen; daar kan ik enorm van genieten. Van die kleintjes waarvoor je soms je best moet doen om ze te laten lachen. En dan het juiste moment pakken om dat op de foto te zetten. Vooral de liefde die te zien is op de foto, dat gevoel wil ik graag overbrengen. Ik heb een fijne baan naast mijn fotografie, dus een ideale combi. Ik wordt blij van foto's maken en om met mensen aan het werk te zijn. Vaak ken je ze niet, maar mag je toch heel dichtbij komen en de ander beter leren kennen. Het is soms zo bijzonder hoe dit loopt! Ik probeer het altijd leuk en gezellig te maken, zodat mensen ook met een goed gevoel weggaan. Dan komt voor mij het lastige werk, kiezen... Maar wat een pret heb ik met het bewerken van foto's. Er zit zoveel leuks tussen, dat ik vaak hard moet lachen om die mooie koppies, die leuke lach, of dat er net even iets geks gebeurt. Het is gewoon fijn om dit te mogen doen en anderen er blij mee te maken. Daar wordt ik dan ook weer blij van!

6 jaar ervaring

Fotostudio in Enschede

Levert gemiddeld binnen 1 dag

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Quirine heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Quirine

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Quirine

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Quirine gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.