Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Mark

Fotograaf Mark Spoelstra

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Mark doet

Sportfotografie

Over Mark

Iedere shoot, groot of klein, moet een succes zijn. De foto`s die afgeleverd worden moeten de blijvende herinnering zijn aan een moment. De winnende goal voor het kampioenschap, het ja-woord in bijzjn van vrienden en familie, een geslaagd feest kan niet zonder foto`s, jezelf op je mooiste moment vastgelegd. Zo maar enkele voorbeelden waar je het voor doet, niet om jezelf gelukkig te maken, maar om iemand anders een voor eeuwig vastgelegd moment te geven. Doen wat leuk is, en fotografie is leuk. Op een losse en spontane manier werken met mens en dier om op die manier het resultaat te bereiken wat iedereen wil. Persoonlijk houd ik ervan om buiten bezig te zijn, en dan hoeft het niet altijd schitterend weer te zijn. Een regenbui kan ook z`n mooie momenten hebben. Zolang ik maar bezig ben met dingen waar ik plezier aan beleef, wordt ik al snel gelukkig. 1 foto kan meer zeggen dan duizend woorden. Naast fotograaf ben ik zelf ook oldtimerliefhebber en met regelmaat met dieren omringd. Zowel in mijn vrije tijd als de tijd dat ik aan het fotograferen ben. Uit eigen ervaring weet ik dus wat er belangrijk is aan het vastleggen van het onderwerp. Een net gerestaureerde auto die nog naglanst van de poetsbeurt kan een uur later uitgebrand zijn door kortsluiting. MAAR de foto van hoe die was is er, en dus de drijfveer om diezelfde auto nog mooier te gaan maken. Het paard waar je grote prijzen mee hebt behaald komt te overlijden door een ongeval, op je nachtkastje de laatste sprong van zijn laatste hoofdprijs. Voor menig dierenfoto ga ik door het gras heen. Altijd alles vanuit een eerlijk standpunt bekijken. Je moet het onderwerp niet "kleineren" maar wel vergroten. Persoonlijk houd ik ervan om buiten bezig te zijn, en dan hoeft het niet altijd schitterend weer te zijn. Een regenbui kan ook z`n mooie momenten hebben. Zolang ik maar bezig ben met dingen waar ik plezier aan beleef, wordt ik al snel gelukkig.

11 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mark

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mark

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Mark gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.