Loading...
Mark

Fotograaf Mark Spoelstra

Over Mark


Iedere shoot, groot of klein, moet een succes zijn. De foto`s die afgeleverd worden moeten de blijvende herinnering zijn aan een moment. De winnende goal voor het kampioenschap, het ja-woord in bijzjn van vrienden en familie, een geslaagd feest kan niet zonder foto`s, jezelf op je mooiste moment vastgelegd. Zo maar enkele voorbeelden waar je het voor doet, niet om jezelf gelukkig te maken, maar om iemand anders een voor eeuwig vastgelegd moment te geven.

Doen wat leuk is, en fotografie is leuk. Op een losse en spontane manier werken met mens en dier om op die manier het resultaat te bereiken wat iedereen wil. Persoonlijk houd ik ervan om buiten bezig te zijn, en dan hoeft het niet altijd schitterend weer te zijn. Een regenbui kan ook z`n mooie momenten hebben. Zolang ik maar bezig ben met dingen waar ik plezier aan beleef, wordt ik al snel gelukkig.

1 foto kan meer zeggen dan duizend woorden. Naast fotograaf ben ik zelf ook oldtimerliefhebber en met regelmaat met dieren omringd. Zowel in mijn vrije tijd als de tijd dat ik aan het fotograferen ben. Uit eigen ervaring weet ik dus wat er belangrijk is aan het vastleggen van het onderwerp. Een net gerestaureerde auto die nog naglanst van de poetsbeurt kan een uur later uitgebrand zijn door kortsluiting. MAAR de foto van hoe die was is er, en dus de drijfveer om diezelfde auto nog mooier te gaan maken. Het paard waar je grote prijzen mee hebt behaald komt te overlijden door een ongeval, op je nachtkastje de laatste sprong van zijn laatste hoofdprijs. Voor menig dierenfoto ga ik door het gras heen. Altijd alles vanuit een eerlijk standpunt bekijken. Je moet het onderwerp niet "kleineren" maar wel vergroten. Persoonlijk houd ik ervan om buiten bezig te zijn, en dan hoeft het niet altijd schitterend weer te zijn. Een regenbui kan ook z`n mooie momenten hebben. Zolang ik maar bezig ben met dingen waar ik plezier aan beleef, wordt ik al snel gelukkig.

Mark heeft 10 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 5 dagen

Foto's


Mark doet


Dierenfotografie


Evenementenfotografie


Sportfotografie


Concertfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.