Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Kevin

Fotograaf Kevin Reints

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Kevin doet

Fotoreportage

Over Kevin

Wat Kevin beweegt als fotograaf? Als fotograaf geniet ik er van om op een artistieke manier een moment vast te leggen. Dit is digitaal natuurlijk gemakkelijker en een stuk uitgebreider dan analoog. Toch vind ik het heerlijk om ook af en toe eens met één van de analoge camera’s foto’s te schieten. Dit geeft het mooie en ruwe gevoel weer bij het moment. Ik ben al dertien jaar werkzaam met fotografie en heb vanaf 2018 de stap gezet om mijn passie met de wereld te delen. In de afgelopen jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in straat en urban fotografie, maar naast deze specialisatie heb ik mijn horizon op het gebied van motoren, auto, product en event fotografie net zo goed verbreed. Wat maakt mij gelukkig is het vertellen van de verhalen die mensen willen na leven. Het duidelijk uitbeelden van dat gevoel van het moment dat de foto is gemaakt. Als dit helemaal is gelukt is iets wat mij gelukkig maakt. Ik vind het super leuk om mensen dan het te laten herbeleven. Het is een vak waar je echt je gevoel en vrijheid in kan leggen. Het verbeteren van jezelf en weten dat er nooit een ideaal beeld is. Echt je eigen ding kunnen doen en artistiek ook een deel van jezelf in elke foto kunnen leggen.

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Kevin

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kevin

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Kevin gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.