Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Peter

Fotograaf Peter Koops

0 reviews

Peter doet

Model fotografie

Over Peter

De combinatie van techniek (het bedienen van de camera en lampen), creativiteit (elke keer weer een andere foto proberen te maken) en sociale vaardigheden (de interactie met het model) zorgen ervoor dat fotograferen van modellen voor mij het leukste aspect van fotografie is. De interactie zorgt ervoor dat de foto's het beste worden. Daarvoor besteed ik veel tijd aan het op het gemak stellen van mijn modellen. Foto's uitzoeken doe ik ook altijd samen met het model, omdat ik wil dat ook jij van mening bent dat we de beste resultaten selecteren. Een bij binnenkomst enigszins onzeker model, die aan het einde van de shoot zelfverzekerd en tevreden met het resultaat weer naar huis gaat. Ik vind het leuk om met veel verschillende modellen in contact te komen en om samen met een model de wil te hebben om het mooiste resultaat neer te zetten

6 jaar ervaring

Fotostudio in Emmen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Peter

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Peter

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Peter gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.