Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Suzanne

Fotograaf Suzanne Koning-Wesseling

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Suzanne doet

Loveshoot

Over Suzanne

Als klein meisje vond ik het geweldig om met mijn fototoestel alles vast te leggen (vakanties, familie en vrienden), en daarna vol spanning te wachten tot het rolletje vol was en afgedrukt kon worden. In 2018 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera (Nikon D3500). Al snel stapte ik van shooten in automatische stand af, hoe makkelijk en verleidelijk dat ook was, om me verder te verdiepen in manueel fotograferen en nabewerking in Lightroom. Nu zou ik niet meer anders willen! In 2019 kwam ik met een burn-out thuis te zitten en heb ik me weer helemaal op de fotografie gestort. Ik herstelde door de natuur in te gaan, bezig te zijn met mijn handen en minder met mijn hoofd. Het liefst maak ik foto's van mensen en dieren, zonder opsmuk of overdreven poseren, maar gewoon mooi en puur zoals iemand is, om als een vlieg op de muur de echte momenten en emoties vast te leggen en over te kunnen brengen Ik ben graag buiten in de natuur, waar ik helemaal tot rust kom en samen met mijn camera mooie beelden kan creëren. Het liefst maak ik foto's van mensen en dieren. Zonder opsmuk of overdreven poseren, maar gewoon mooi en puur zoals iemand is, om als een vlieg op de muur de echte momenten en emoties vast te leggen en over te kunnen brengen. Als ik dan later de foto's terug zie, en gelijk weer de liefde, band en het plezier voel van het moment ben ik op mijn gelukkigste. Ik houd ervan om met mijn handen bezig te zijn en dingen te creëren, dan ga ik helemaal op in het moment. Daarnaast ben ik een echt mensen-mens. Dit komt samen in fotografie helemaal tot zijn recht. Ik houd van met een kop thee onder een dekentje op de bank, van kerstlichtjes, van samenzijn met vrienden en familie, van pure momenten en van oneindig veel plezier. Warmte, knuffelgehalte, het mooie leven. Spontaniteit, plezier en creativiteit. En dat vastgelegd als een mooie herinnering in één alleszeggende foto.

2 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 21 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Suzanne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Suzanne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Suzanne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.