Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Joppe

Fotograaf Joppe Put

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Joppe doet

Bedrijfsfotografie

Over Joppe

Door het online leven, social media en mobiele telefoons zijn foto's bijna gemeengoed geworden. Dagelijks glijden honderden foto's en video's voorbij op ons scherm met als gevolg dat mensen steeds vluchtiger naar beelden kijken. Alleen de werkelijke goede beelden blijven hangen omdat ze onze aandacht letterlijk opeisen. Deels heeft dat te maken met wat er te zien is, maar belangrijker is de manier waarop het gefotografeerd is. Dat bepaalt hoe en hoelang we een beeld lezen en de manier waarop de boodschap overgebracht wordt. Ik streef naar beelden die een verhaal vertellen en daardoor niet genegeerd kunnen worden; foto's die binnenkomen en beklijven. Ik ben opgeleid tot professioneel documentair fotograaf aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ik begrijp het vak op technisch en esthetisch gebied. Ik heb een groot referentiekader en ben getraind als een visual storyteller. Ik vertel een verhaal in een enkel beeld of in een fotoserie, door middel van een portret of reportage. Een geloofwaardige en esthetische foto. We leven in een wereld met een groeiend verlangen naar echtheid, transparantie, emotie en beleving. Merken zijn niet langer een doel op zich, maar de brenger van een verhaal. Storytelling is relevanter dan ooit. Zowel in portret-, reportage- en geënsceneerde fotografie ben ik op zoek naar deze authenticiteit, naar echte emoties, van echte mensen. Naar mijn idee is dat de beste manier om een boodschap geloofwaardig over te brengen Vanuit mijn werk als fotograaf heb ik een interesse ontwikkeld voor mensen aan het werk: politici, straatreinigers, zorgverleners, verkopers, recreatiemedewerkers, ondernemers, bouwvakkers en meer. Fotografie brengt me in contact met mensen uit andere disciplines en dat inspireert mij om een beeldverhaal te maken. Ik zie het als een voorrecht om dit vak te mogen doen. Fotografie is voor mij een middel om me te begeven en te verdiepen in plaatsen waar ik normaal niet zou komen. Daarnaast ben ik gefascineerd door de vormgeving van steden, het functioneren van (semi) openbare ruimte en de relatie tussen mens en omgeving. Zo maak ik werk over de stedelijke openbare ruimte, het alledaagse straatleven maar ook het nachtleven. Ik ben gespecialiseerd in reportages, portretfotografie, stadsfotografie evenementen fotografie. Ik ben een fotograaf met gevoel voor de geloofwaardigheid van beeld, echte verhalen en emoties. Een beeldenmaker met een groot referentie kader, oog voor originaliteit en esthetiek. Een visual storyteller die op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van fotografie, film, reclame en social media. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, neem vooral contact met me op.  Gegroet, Joppe

10 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Joppe

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joppe

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Joppe gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.