Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marcel

Fotograaf Marcel Wiegerinck

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Marcel doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Over Marcel

Als kind al in de ban van fotografie en beeldmakers. Na mijn opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool ben ik meteen mijn eigen bedrijf gestart. Ik werk nu sinds 2008 zelfstandig en heb mijn fotostudio sinds 2014 op het mooie strijp-s in Eindhoven. Ik maak foto's voor de zakelijke markt, dit kan een event, een seminar of een congress zijn. Verder maak ik met veel plezier foto's in mijn fotostudio. Ik luister graag naar jouw wensen en mijn drijfveer is dan ook om dit zo goed mogelijk naar een beeld te vertalen. Een goede kop verse koffie met gemalen bonen maakt mij blij, ook kan ik genieten van al het moois om mij heen. Beeldende kunst laat mij verwonderen en genieten netzoals een vakantie met mijn gezin. Het gave aan fotografie is dat je in contact komt met allerlei verschillende soorten mensen. Het opent deuren waar je anders nooit zou komen, je spreekt mensen waar je anders nooit mee zou spreken. Ik ben er geinseresseerd in mensen. Mensen vertellen graag over wie ze zijn en wat ze doen vaak onstaat er een klik en kan ik mensen ontspannen fotograferen dat maakt fotografie voor mij bijzonder. Naast fotografie heb ik een hobby in koffie maken. Verse en verschillende bonen uitproberen om het lekkerste bakje koffie te kunnen zetten.

15 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marcel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marcel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marcel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.