Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Joke

Fotograaf Joke Troost

4 reviews

Joke doet

Loveshoot

Over Joke

Ik ben Joke en ik werk als trouwfotograaf en als gezinsfotograaf. Mijn stijl is licht, fris en spontaan. Ik ben sociaal, luister goed naar jullie wensen en denk mee in mogelijkheden en kansen. Met mijn ervaring weet ik precies wat er nodig is om jullie niet vervelend te hoeven laten poseren, maar ontspannen prachtig op de foto te komen. Of het nu is met je baby'tje of als bruidspaar: de liefde spat van alle foto's af! Het lijkt me heel erg leuk om je te leren kennen. Als je mij boekt, krijg je een betrokken, geduldige en spontane fotograaf bij je thuis. Ik heb oog voor je baby, maar ook voor jou en je gezin. Ik vind het leuk om ook oudere broertjes en zusjes te betrekken bij de shoot en ik zorg ervoor dat iedereen op zijn gemak is. Ik zal niet eindeloos mijn eigen bevallingsverhalen opdreunen of je met tips en adviezen om de oren slaan. Wat ik wel doe? Op een hele ontspannen en gezellige manier hele mooie foto's van jouw kindje en je gezin maken! Fotograferen is het beste beroep in de wereld. Als fotograaf mag ik heel dichtbij komen. Of je nu gaat trouwen of net een baby hebt gekregen. Die momenten zijn bijzonder, intiem en heel speciaal. Ik geniet er dus enorm van dat ik deze momenten vast mag leggen en in een persoonlijk contact met jullie mag zorgen voor platen die echt bij jullie passen. Ik werk dan ook op basis van een goede relatie, niet op basis van verkooptrucjes of bedrijfsmatige nummertjes.

7 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Joke heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Joke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Joke gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.