Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Joke

Fotograaf Joke Troost

4 reviews

Over Joke

Ik ben Joke en ik werk als trouwfotograaf en als gezinsfotograaf. Mijn stijl is licht, fris en spontaan. Ik ben sociaal, luister goed naar jullie wensen en denk mee in mogelijkheden en kansen. Met mijn ervaring weet ik precies wat er nodig is om jullie niet vervelend te hoeven laten poseren, maar ontspannen prachtig op de foto te komen. Of het nu is met je baby'tje of als bruidspaar: de liefde spat van alle foto's af! Het lijkt me heel erg leuk om je te leren kennen. Als je mij boekt, krijg je een betrokken, geduldige en spontane fotograaf bij je thuis. Ik heb oog voor je baby, maar ook voor jou en je gezin. Ik vind het leuk om ook oudere broertjes en zusjes te betrekken bij de shoot en ik zorg ervoor dat iedereen op zijn gemak is. Ik zal niet eindeloos mijn eigen bevallingsverhalen opdreunen of je met tips en adviezen om de oren slaan. Wat ik wel doe? Op een hele ontspannen en gezellige manier hele mooie foto's van jouw kindje en je gezin maken! Als videograaf werkte ik al jaren met fotografie-apparatuur voordat ik fotograaf werd. Ik maakte toen al newborn en kindervideo's en dat vond ik het leukste onderdeel van mijn werk. Een aantal jaren terug ben ik daarom helemaal overgestapt van videografie naar trouwfotografie, newborn en gezinsfotografie. Inmiddels heb ik een goedlopend fotografiebedrijf. Ik heb al vele newborns, kinderen, gezinnen en bruidsparen op de foto mogen zetten. En ik geniet van het resultaat, maar nog meer van het proces.

7 jaar ervaring

Joke doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Joke heeft 4 reviews

Boek je fotoshoot bij Joke

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Joke

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joke

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Joke gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Joke bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.