Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Mark

Fotograaf Mark Nieuwkoop

1 review
Direct te boeken op Happix

Mark doet

Autofotografie

Over Mark

Mijn drijfveer is om voor u een mooie fotoreportage te mogen maken. Mensen blij maken met de mooiste foto's. Ik heb al verschillende erg gave en zeer geslaagde opdrachten mogen doen. Voor u als particulier, maar ook verschillende zakelijke opdrachtgevers. Ik hou ervan om met mensen te werken. Tijdens een fotoshoot neemt ik de tijd om de mensen die op de foto gaan op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat alles in een ontspannen sfeer verloopt. Op die manier kunnen er mooie foto’s worden gemaakt. Waar ik blij van word, is van een geslaagde fotografiedag. En als ik dan thuis op de computer zie dat er echt leuke en/of mooie foto's zijn gemaakt. Dat er echt een blijvende herinnering is gemaakt. En dat u, de opdrachtgever, erg blij bent met het resultaat. Fotograferen is mijn grootste passie. In mijn jeugd was ik ook altijd in de weer met een camera. Met een ouderwetse spiegelreflexcamera waar nog rolletjes in gaan. Toen ook een workshop gevolgd om in de doka te kunnen werken. Later overgestapt naar digitaal. Doordat ik steeds meer begon te fotograferen en steeds meer vraag kreeg om foto's te maken ben ik voor mezelf begonnen. Doordeweeks werk ik als schoolfotograaf bij het grootste schoolfotografiebedrijf van Nederland en Vlaanderen. Ik reis dan ook in heel Nederland en Vlaanderen om de mooiste van foto’s te maken van de kinderen en medewerkers van scholen en kinderdagverblijven.

5 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Mark heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Mark

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mark

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Mark gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.