Loading...
Gertjan

Fotograaf Gertjan van Ginkel

Over Gertjan


“Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met drie prachtige collega’s (videograaf & weddingwriter & commercieel schrijfster) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij!”

De Glimlach op de gezichten van het bruidspaar wanneer ik de foto's en vaak het album kom afleveren. Dat is onbetaalbaar. Het is zo bijzonder om dicht in de intimi van het echtpaar te mogen komen omdaar de puurheid van de liefde die hun samenbind vast te leggen.

Dit heeft denk ik alles te maken met mij als persoon. Ik geniet van alles waar emotie is, waar mensen elkaar ontmoeten en waar relaties gesloten worden en waar liefde geuit wordt. Dit leg ik erg graag vast, juist om die gevoelens te kunnen koesteren.  Zo ben ik ook een fanatiek sporter, houd ik enorm van mijn vrouw en geniet ik ervan om telkens weer mogelijkheden te vinden en bruggen te bouwen. Eigenlijk zoals mijn bedrijsnaam zegt: Pluk de dag!

Gertjan heeft 10 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 18 dagen | Heeft een fotostudio in Ede

Foto's


Gertjan doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Familiefotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.