Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Gertjan

Fotograaf Gertjan van Ginkel

0 reviews

Over Gertjan

Mijn doel is om eerlijke en betaalbare producten te leveren. Ik geniet ervan dat ik het leven van jullie mooier mag maken doordat jullie door mijn foto's de mooiste herinneringen eindeloos opnieuw kunnen beleven. Sinds ik met drie prachtige collega's (videograaf & weddingwriter & commercieel schrijfster) samenwerk kan ik een nog completer product aanbieden en wanneer je ons samen inhuurt dan komen daar zelfs nog wat leuke voordelen bij! De Glimlach op de gezichten van het bruidspaar wanneer ik de foto's en vaak het album kom afleveren. Dat is onbetaalbaar. Het is zo bijzonder om dicht in de intimi van het echtpaar te mogen komen omdaar de puurheid van de liefde die hun samenbind vast te leggen. Dit heeft denk ik alles te maken met mij als persoon. Ik geniet van alles waar emotie is, waar mensen elkaar ontmoeten en waar relaties gesloten worden en waar liefde geuit wordt. Dit leg ik erg graag vast, juist om die gevoelens te kunnen koesteren. Zo ben ik ook een fanatiek sporter, houd ik enorm van mijn vrouw en geniet ik ervan om telkens weer mogelijkheden te vinden en bruggen te bouwen. Eigenlijk zoals mijn bedrijsnaam zegt: Pluk de dag!

11 jaar ervaring

Fotostudio in Ede

Gertjan doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Gertjan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Gertjan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Gertjan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Gertjan gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Gertjan bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.