Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Willy

Fotograaf Willy Sybesma

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Willy doet

Bedrijfsfotografie

Over Willy

Hallo Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt. Mijn naam is Willy Sybesma. En mijn grootste hobby is fotograferen. Ik leg heel graag je dierbare momenten vast. Want hoevaak hoor je niet dat je achteraf spijt hebt dat bij een bepaalde gelegenheid geen foto's gemaakt zijn. En dat is zo zonde. Laat mij jouw momementen vastleggen. Wacht niet tot later want later is nu. Ook verzorg ik al een jaar of 5 de schoolfotografie voor verschillende scholen. Echt zo super om te doen. Ik word gelukkig van al die mooie mensjes. Ik wil dat ze een leuke herinnering aan deze dag krijgen met als mooie foto's als resultaat. Ik hoop je te spreken. Blij word ik als ik met mijn camera op pad ga en mooie foto's mee naar huis neem. Als een kind op pakjesavond ben ik als ik de foto's bekijk op mijn computer:) Blij ben ik als ik klanten weer gelukkig gemaakt heb en een bijzondere gebeurtenis vast heb mogen leggen. Ik word heel blij van de zon, mooie luchten en de natuur. Maar bovenal dat ik dit alles in goede gezondheid mag en kan doen. Foto's zijn een herinnering vastgelegd voor later. Als je 'later' terug kunt zien op een foto....dat is voor mij zo fijn. Dat je mij het vertrouwen geeft om dat vast te mogen leggen. Daar ben ik elke keer weer dankbaar voor. IK werk als directie assistent op een basisschool. Dat is een super functie. Daarnaast verzorg ik al 5 jaar de schoolfotografie voor verschillende scholen. Een feestje om te doen Verder zijn mijn hobby's: wandelen in de natuur (Okee dan wel met camera), lezen, heerlijk avondje met een wijntje en mijn lief

15 jaar ervaring

Fotostudio in Easterein

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Willy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Willy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Willy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.