Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Danny

Fotograaf Danny Tax

7 reviews

Over Danny

Blijven ontwikkelen blijven inoveren nieuwe dingen ontdeken nieuwe technieken bedenken, Creatief blijven. Dat houdt mij bezig. Door het beste uit me zelf te halen kan ik mijn klanten beter bedienen. Dat is mijn doel maar het leuk houden contacten leggen netwerken is ook iets wat mij enorm amuseerd nieuwe mensen leren kennen en samen naar een hoger niveau komen. Dat alles maakt wie ik ben. Juist daarom blijf ik doen wat ik leuk vind fotografie de diversiteit van dit beroep is het leukste wat er is! Landschapsfotografie Autonoom werk maken dat is wat mij extreem gelukkig maakt. Maar opdrachtgevers voorzien van beeld passend bij hun doel groep is ook iets wat mij extreem gelukkig maakt. Uiteraard werken met de juiste mensen om mij heen. Creatief bezig zijn is ook iets wat mij gelukkig maakt. Daarnaast vind ik het belangrijk mijn eigen vrijheid en creatieve kijk vast te leggen Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat je bij vele bedrijven organisaties over de vloer mag komen je eigen kijk en creatief tijd kwijt kan. En het te combineren is met alles om je heen. Zo ben ik zelf een fietssport en race sport fanaat en maak ik ook daar graag foto's van fotografie is voor mij een tweede universele taal.

8 jaar ervaring

Danny doet

Architectuurfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Danny heeft 7 reviews

Boek je fotoshoot bij Danny

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Danny

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Danny

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Danny gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Danny bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.