Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Kim

Fotograaf Kim van Steenbruggen

1 review

Over Kim

Ik vind het fantastisch om met mensen en dieren om te gaan en hieruit het beste resultaat te halen. De foto's die ik maak, het nabewerken en het uiteindelijke resultaat geeft voor mij een enorme voldoening. De juiste momenten weten vast te leggen, en vooral; een tevreden klant! Ik vind het echt leuk om met mensen en dieren om te gaan, en ze om me heen te hebben. Ik vind fotograferen erg leuk, en dan met name dieren (honden en paarden), puur omdat ik daar veel mee bezig ben. De paardensport heeft me altijd geboeid, omdat ik het zelf heb beoefend en af en toe nog doe. Honden is erbij ingekomen, ik merk dat ik dat eigenlijk geweldig vindt, de persoonlijkheid en soms eigenwijsheid vastleggen van een dier vind ik erg leuk. Juiste momenten op de gevoelige plaat zetten is wat mij een enorme kick geeft!

9 jaar ervaring

Kim doet

Dierenfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Kim heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Kim

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Kim

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Kim

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Kim gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Kim bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.