Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Margret uit Dorst


Fotograaf Margret

2 reviews

Ik kan me niets leukers bedenken dan fotograferen. Als ik aan het fotograferen ben, dan ben ik helemaal in mijn element. Mijn betrokkenheid met mensen, maakt het erg persoonlijk, wat me aanspreekt. Samen met je klant tot het mooiste resultaat komen, dat voelt goed. Of het nu om een portet gaat van een medewerker voor een nieuwe profielfoto of het maken van een reportage van een bedrijfsevent, in beide gevallen draait het om de ander. Het is niet mijn maar jouw feestje.

Mensen gelukkig maken. Prive is een tijd wat moeilijk geweest, dat ligt achter me. Wanneer het met de mensen waar je van houdt goed gaat, dan maakt mij dat gelukkig. Waar ik als fotograaf gelukkig van wordt dat is waar ik voel gewaardeerd te worden. Ik kan natuurlijk zeggen dat elke opdracht er een is en goed, maar dan lieg ik. De meeste zijn goed en daarboven heb je er een paar die er boven uit springen en die je super kunt noemen. Waarin zit het verschil? In de mensen die respect uitstralen voor elkaar en voor jou als fotograaf. Dat is vaak leuk binnen komen en gelukkiger vertrekken.

Als fotograaf ben je altijd op zoek naar beelden, kijk je als het ware in beelden. Ik denk wel eens dat een fotograaf vaak meer ziet dan veel andere mensen. Wanneer je van een bezigheid die je zo boeit je beroep kunt maken, dan is dat fijn. Niet dat het makkelijk is, omdat commercieel zijn niet meteen mijn aard is. Dat hadden ze me meer moeten leren tijdens mijn opleidingen.  Ik vind het prettig om buiten te zijn, te wandelen, hard te lopen. Buiten zet ik niet alles op de foto, wat andere mensen vaak denken. Er moet wel een plan achter zitten. Lezen vind ik fijn, maar sinds mijn armen te kort worden om het boek op juiste afstand te houden, doe ik dat minder. Het maken van documentaire foto series daar word ik ook blij van. Maar hiermee een boterham verdienen, dat is helemaal een lastig verhaal. Soms moet je als fotograaf jezelf wel een leuke opdracht cadeau doen, die financieel niets oplevert, maar wel een innerlijke rijkdom. 

Fotograaf Margret doet:Bruidsfotografie

2 reviews

Als fotograaf maakje het verschil op een trouwdag. Vooraf kun je nog wat tips geven omdat je al menig bruiloft hebt meegemaakt. Als vrouw kom je op de dag zelf iets dichrbij het bruidje, dat ervaar ik als positief. Daarnaast ben je op een trouwerij vaak de hele dag aanwezig. Je kleedt je daar ook naar, je bent een deel van de gasten. Samen maak je het feest tot een niet te vergeten dag. Als fotograaf moet je met iedereen een praatje kunnen maken, dat gaat mij goed af. 

Fotoshoots op locatie of thuis


1.400

1.200

1.000

800

600

400

200

Fotoshoot al voor: €200

Ervaring: 17 jaar Gemiddelde levertijd: 17 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.400

1.200

1.000

800

600

400

200


Bedrijfsfotografie

2 reviews

Iedere fotograaf moet foto's kunnen maken. Het verschil zit hem vooral in de mens achter de fotograaf, oftewel de mensen achter de camera. Betrokkenheid, meedenken, groot inlevingsvermogen en vriendelijk en voorkomend, zijn enkele aspecten die bij mij passen. Het bedrijf in beeld brengen door foto's, die een jaarverslag, website of promotie uiting versterken, dat is mijn insteek.

De tijd nemen om voorafgaand aan de shoot goed door te praten waar de foto's voor bedoeld zijn. Wat je vooral naar voren wilt brengen met deze beelden. Waar ben je het meest trots op als eigenaar of als directeur? Plan de camagne maken is must.

Fotoshoots op locatie of thuis


726

363

363

121

242

91

Fotoshoot al voor: €91

Ervaring: 17 jaar Gemiddelde levertijd: 17 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


726

363

363

121

242

91

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.