Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Margret

Fotograaf Margret Tielemans

2 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Margret doet

Bedrijfsfotografie

Over Margret

Ik kan me niets leukers bedenken dan fotograferen. Als ik aan het fotograferen ben, dan ben ik helemaal in mijn element. Mijn betrokkenheid met mensen, maakt het erg persoonlijk en dat spreekt aan. Samen met de klant tot het mooiste resultaat komen, dat voelt goed. Of het nu om een portet gaat van een medewerker voor een nieuwe profielfoto of het maken van een reportage van een bedrijfsevent, in beide gevallen draait het om de ander. Het is niet mijn maar jouw feestje. Juist omdat tegenwoordig iedereen met zijn mobieltje foto's kan maken, wil ik laten zien dat fotografen toch foto's maken van een beter kaliber, gelukkig maar. Mensen gelukkig maken. Prive is een tijd wat moeilijk geweest, dat ligt achter me. Wanneer het met de mensen waar je van houdt goed gaat, dan maakt mij dat gelukkig. Waar ik als fotograaf gelukkig van wordt dat is waar ik voel gewaardeerd te worden. Ik kan natuurlijk zeggen dat elke opdracht er een is en goed, maar dan lieg ik. De meeste zijn goed en daarboven heb je er een paar die er boven uit springen en die je super kunt noemen. Waarin zit het verschil? In de mensen die respect uitstralen voor elkaar en voor jou als fotograaf. Dat is vaak leuk binnen komen en gelukkiger vertrekken. Als fotograaf ben je altijd op zoek naar beelden, kijk je als het ware in beelden. Ik denk wel eens dat een fotograaf vaak meer ziet dan veel andere mensen. Wanneer je van een bezigheid die je zo boeit je beroep kunt maken, dan is dat fijn. Niet dat het makkelijk is, omdat commercieel zijn niet meteen mijn aard is. Dat hadden ze me meer moeten leren tijdens mijn opleidingen. Ik vind het prettig om buiten te zijn, te wandelen, hard te lopen. Buiten zet ik niet alles op de foto, wat andere mensen vaak denken. Er moet wel een plan achter zitten. Lezen vind ik fijn, maar sinds mijn armen te kort worden om het boek op juiste afstand te houden, doe ik dat minder. Het maken van documentaire foto series daar word ik ook blij van. Maar hiermee een boterham verdienen, dat is helemaal een lastig verhaal. Soms moet je als fotograaf jezelf wel een leuke opdracht cadeau doen, die financieel niets oplevert, maar wel een innerlijke rijkdom.

19 jaar ervaring

Fotostudio in Dorst

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Margret heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Margret

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Margret

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Margret gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.