Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Cherie

Fotograaf Cherie Goewie

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Cherie doet

Bedrijfsfotografie

Over Cherie

Ik ben vooral een mensen fotograaf. Het boeit mij om in mijn beelden het mooiste uit mensen naar voren te laten komen. Dat lukt alleen als mensen zich op hun gemak voelen zodat ze ook echt zich zelf kunnen zijn. Voor een shoot neem ik dan ook alle tijd om dat te bereiken. Mensen zijn overal en daarom ben ik met mijn camera ook in veel verschillende situaties te vinden. Als bedrijfsfotograaf, portret-, model- en sportfotograaf maar ook als fotograaf van concerten en theater en soms ook zelfs als eventfotograaf. Ik maak graag reportages. Als fotojournalist schrijf ik er ook bij: ik maak foto-documentaires. Mijn drijfveer is, dat wat anderen motiveert mij boeit. Ik wil dat vast leggen; ik wil vooral graag passie vastleggen. Mijn portretfotografie voorzie ik het liefst van een kunstzinnig tintje. In overleg met de geportretteerde kiezen we voor een bepaalde stijl. Dat kan dromerig zijn, sportief of juist heel zakelijk. Door de keuze van de juiste pose, lokatie, kleding, omgeving en kleurstelling bereiken we samen dan het gewenste resultaat. Het maakt mij gelukkig als ik een beeld maak waarvan de klant en ik zeggen: dát is precies juist getroffen. Dát effect wilden we bereiken. Fotografie is voor mij bijzonder omdat je er precies dat stukje van de prachtige werkelijkheid mee kunt vastleggen dat je emotioneel raakt. Een moderne camera kan ales registreren. Maar voor een goede fotograaf is wat de camera vastlegt slechts het beginpunt. Als fotograaf heb je oneindig veel mogelijkheden om een beeld zó vast te leggen dat het geen kille registratie wordt maar de vastlegging van de sfeer van een moment> Een beeld dat voor een persoon een tastbare en dierbare herinnering gaat worden.

15 jaar ervaring

Fotostudio in Doorwerth

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Cherie heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Cherie

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf