Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Mirna

Fotograaf Mirna Tiele

0 reviews

Over Mirna

In 2015 ontstond uit deze geweldige hobby het idee om er mijn werk van te maken, Mirna Fotografie is daar het resultaat van. Ik wil alles vastleggen op de gevoelige plaat, de alledaagse momenten maar ook de meest waardevolle en bijzondere gebeurtenissen. Foto's laten je die momenten opnieuw beleven als je ernaar kijk. Ze zorgen ervoor dat je mooie herinneringen letterlijk vasthoudt. Ik vind het geweldig als een idee wat ik in mn hoofd hebt tot uiting komt op een foto. Blij word ik als klanten na het ontvangen van de fotogalerij heel enthousiast zijn, want dan is mijn missie geslaagd, mooie herinneringen maken! Vele uren ben ik bezig met fotografie, want fotografie is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd geweest van foto's, de fototechnieken en de prachtige mogelijkheden die je met een fotocamera kunt creëren. Ondanks dat ik al een aantal fotografie cursussen gevolgd heb, blijf ik nog steeds iedere dag nieuwe technieken en manieren ontdekken die zorgen voor prachtige plaatjes.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Doorn

Mirna doet

Dierenfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Mirna

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Mirna

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Mirna

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Mirna gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Mirna bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.