Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Roland

Fotograaf Roland Willemsen

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Roland doet

Bedrijfsfotografie

Over Roland

Fotografie is voor mij een vorm van kunst. De kunst van het kijken, op een andere manier kijken. Een verhaal vertellen met beelden. Ik heb een concept ontwikkeld waardoor mensen mooier en authentieker op de foto staan. Daarom werk ik altijd op offertebasis, want iedere situatie is anders. Sinds 1998 werk ik voor klanten en ik geef fotografiecursussen en workshops omdat ik het leuk vind om kennis en ervaringen over te dragen. In een fotografiecursus of workshop laat ik de deelnemers de mogelijkheden van hun apparatuur en software ontdekken. Met gerichte opdrachten daag ik je uit om met je camera te gaan experimenteren. We bespreken de vorderingen aan de hand van de gemaakte foto's en ik geef tips. De ontwikkeling van mijn cursisten gaat dan ineens zo snel. Ik maak mensen echt blij, want ze gaan betere en mooiere foto's maken en krijgen meer plezier in fotografie, omdat ze veel meer uit hun camera halen. En daar wordt ik weer heel blij van. Als vuistregel hanteer ik dat bij een fotoshoot ongeveer 10 tot 15% van de foto's zeer goed of uitstekend moeten zijn. In de praktijk is dat vaak 50% of meer. Zowel in mijn studio als op locatie bij een klant heb ik altijd veel meer geslaagde foto's dan waar de klant om vroeg. En daar wordt ik wel blij van, want ik heb dan een ruime keuze om een topproduct aan mijn klant te kunnen leveren. Waar ik ook heel blij van wordt is van mijn oud-cursisten die als ware ambassadeurs zorgen voor mond tot mond reclame en terugkomen voor een fotoshoot of workshop voor gevorderden. Fotografie is een bijzonder vak, omdat iedereen denkt dat hij/zij kan fotograferen. Verreweg de meeste telefoons hebben tegenwoordig een ingebouwde camera met serieuze kwaliteiten. En wie heeft er nou niet een digitale fotocamera? Om me te onderscheiden zal ik dus moeten zorgen dat mijn visie en technieken onderscheidend zijn om nog op te vallen in de jungle van (hobby) fotografen en zelfverklaarde professionals. Vorig jaar kocht ik een van de betere actioncam's om zowel boven als ook onder water op zeer hoge resolutie te kunnen filmen. Het buitenwaterseizoen breekt al weer bijna aan (ik ben gebreveteerd reddingsduiker) en dan gaat deze camera mee om de pols om ook onder water de mooiste beelden te kunnen schieten.

23 jaar ervaring

Fotostudio in Deventer

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Roland

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Roland

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Roland gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.