Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marco-Paulo

Fotograaf Marco-Paulo Dicker

0 reviews

Marco-Paulo doet

Loveshoot

Over Marco-Paulo

Inmiddels zo'n twintig jaar geleden ben ik als illustrator op de academie begonnen met de fotografie. In die tijd werd er nog met rolfilm gewerkt en vond foto-ontwikkeling in het donker plaats met speciale belichtingsapparatuur en chemische vloeistoffen.Vanaf de kennismaking met de digitale beeldbewerking en de introductie van de eerste digitale prosumer DSLR camera's heeft mijn passie en ontwikkeling in de fotografie tot de dag van vandaag een grote groei doorgemaakt.Na de fotografie vanaf 2000 enkele jaren gecombineerd te hebben met een parttime kantoorbaan ben ik sinds 2007 volledig werkzaam als professioneel fotograaf. Ik wordt gelukkig als ik de juiste sfeer in mijn foto's weet te treffen. Als ze kloppen kwa compositie en kleur. Op het moment dat ik ze trots kan showen aan mijn opdrachtgevers. En om ze het moment daarna weer los te laten om het volgende fotoproject te gaan starten. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat er verschillende specialismen voor nodig zijn, waar continue in doorgegroeid kan worden. Het creëren van beelden die de waarheid een extra vertellaag of glans geven. Als artistiek uitlaatklep voor mij als beelddenker en omdat foto's als ze goed zijn meer zeggen dan duizend woorden.

14 jaar ervaring

Fotostudio in Deventer

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Marco-Paulo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marco-Paulo

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marco-Paulo gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.