Loading...
Marco-Paulo

Fotograaf Marco-Paulo Dicker

Over Marco-Paulo


Inmiddels zo’n twintig jaar geleden ben ik als illustrator op de academie begonnen met de fotografie. In die tijd werd er nog met rolfilm gewerkt en vond foto-ontwikkeling in het donker plaats met speciale belichtingsapparatuur en chemische vloeistoffen. Vanaf de kennismaking met de digitale beeldbewerking en de introductie van de eerste digitale prosumer DSLR camera's heeft mijn passie en ontwikkeling in de fotografie tot de dag van vandaag een grote groei doorgemaakt. Na de fotografie vanaf 2000 enkele jaren gecombineerd te hebben met een parttime kantoorbaan ben ik sinds 2007 volledig werkzaam als professioneel fotograaf.

Ik wordt gelukkig als ik de juiste sfeer in mijn foto’s weet te treffen. Als ze kloppen kwa compositie en kleur. Op het moment dat ik ze trots kan showen aan mijn opdrachtgevers. En om ze het moment daarna weer los te laten om het volgende fotoproject te gaan starten.

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat er verschillende specialismen voor nodig zijn, waar continue in doorgegroeid kan worden. Het creëren van beelden die de waarheid een extra vertellaag of glans geven. Als artistiek uitlaatklep voor mij als beelddenker en omdat foto's als ze goed zijn meer zeggen dan duizend woorden.

Marco-Paulo heeft 13 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Marco-Paulo doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.