Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Marco-Paulo uit Deventer


Fotograaf Marco-Paulo

0 review

Inmiddels zo’n twintig jaar geleden ben ik als illustrator op de academie begonnen met de fotografie. In die tijd werd er nog met rolfilm gewerkt en vond foto-ontwikkeling in het donker plaats met speciale belichtingsapparatuur en chemische vloeistoffen. Vanaf de kennismaking met de digitale beeldbewerking en de introductie van de eerste digitale prosumer DSLR camera's heeft mijn passie en ontwikkeling in de fotografie tot de dag van vandaag een grote groei doorgemaakt. Na de fotografie vanaf 2000 enkele jaren gecombineerd te hebben met een parttime kantoorbaan ben ik sinds 2007 volledig werkzaam als professioneel fotograaf.

Ik wordt gelukkig als ik de juiste sfeer in mijn foto’s weet te treffen. Als ze kloppen kwa compositie en kleur. Op het moment dat ik ze trots kan showen aan mijn opdrachtgevers. En om ze het moment daarna weer los te laten om het volgende fotoproject te gaan starten.

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat er verschillende specialismen voor nodig zijn, waar continue in doorgegroeid kan worden. Het creëren van beelden die de waarheid een extra vertellaag of glans geven. Als artistiek uitlaatklep voor mij als beelddenker en omdat foto's als ze goed zijn meer zeggen dan duizend woorden.

Fotograaf Marco-Paulo doet:Bruidsfotografie

0 review

Voor mij is het een eer om op jullie bijzondere dag voor de foto's te mogen maken. Alle grote en kleine momenten probeer ik zo mooi mogelijk vast te leggen. Op de dag zelf probeer ik zo min mogelijk te regisseren en ben ik de spreekwoordelijke fly on the wall. Alert om veel mooie momenten voor de toekomst te vast te leggen. Bij de bruidsfotoshoot heb ik vooraf altijd een aantal leuke ideeën maar ik sta ook open voor spontane gebeurtenissen waardoor het ineens toch anders kan gaan. Fotograferen blijft improviseren en uiteindelijk is het verhaal, de emoties en de beelden die tellen. Naast het maken van veel mooie en waardevolle foto's vind ik het belangrijk dat jullie zoveel mogelijk genieten en ontspannen zijn en ik zal hierin dan ook mijn best doen om het voor jullie een zo'n relaxt mogelijke dag te maken.

Fotoshoots op locatie of thuis


1.535

1.365

1.248

940

620

340

Fotoshoot al voor: €340

Ervaring: 12 jaar Gemiddelde levertijd: 12 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


1.535

1.365

1.248

940

620

340


Loveshoot

0 review

In overleg ga ik op zoek naar een mooie locatie waar we de shoot kunnen houden. Dit kan een plek zijn met een bijzondere herinnering, een plek die jullie bindt of gewoon een mooie omgeving bij jullie in de buurt.

Aan de hand van ideetjes die ik andraag hoeven jullie alleen maar de liefde voor elkaar te voelen, te stralen en het leuk te hebben. Ik zorg dan dat jullie er een mooie set foto's aan over houden:)

Verlovingsfoto's (pre-wedding shoot) zijn nu helemaal hot! Het is een leuk excuus om samen een keer een paar leuke foto's van jullie te laten maken. Deze pre-wedding shoot kan ook meteen helpen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto's. En wat je wel en niet leuk vindt natuurlijk! Een leuke oefening voor de trouwfoto’s en kennismaking met je fotograaf.

Kies een bijzonder of gek thema! Je kunt kiezen voor iets wat helemaal past bij jullie of om de verlovingsshoot te laten matchen met de stijl of het thema van jullie bruiloft! Zo krijgen jullie gasten alvast een hint van wat ze kunnen verwachten. De foto's kunnen jullie gebruiken bij aankondiging van jullie huwelijk, je kan ze plaatsen op je eigen trouwsite en je kan ze gebruiken als decoratie op je bruiloft. 

Fotoshoots op locatie of thuis


320

245

210

Fotoshoot al voor: €210

Ervaring: 12 jaar Gemiddelde levertijd: 12 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


320

245

210

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.