Loading...
Bart

Fotograaf Bart

Over Bart


Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio s, tv s en oude camera s. Mijn passie is het maken van unieke beelden van steden, gebouwen, landschappen en interieurs. Deze zet ik in voor verschillende fotografie producten zoals kalenders, boeken en magazines. Ook zijn ze prima in te zetten voor marketinguitingen, websites en sociale media. Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten voor het versterken van je locatie, bedrijf of product? Stuur me dan snel een berichtje.

Reizen, mijn familie, nieuwe dingen leren en nieuwe mensen leren kennen. En natuurlijk veel fotografie.

Een winnende foto moet vooral herkenbaar zijn, je moet je in de situatie kunnen verplaatsen. Een beetje regie of manipulatie is daarbij toegestaan. Een nieuwsfoto mag echter niet bewerkt of veranderd worden. De foto moet technisch van hoge kwaliteit zijn en daarnaast een bepaald verhaal vertellen.

Bart heeft 4 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Bart doet


Architectuurfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.