Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Bart

Fotograaf Bart Ros

0 reviews

Bart doet

Architectuur fotograaf

Over Bart

Ik ben van origine multimedia engineer en grafisch vormgever, maar sinds enkele jaren richt ik me ook op fotografie. Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en het uit elkaar halen van radio s, tv s en oude camera s. Mijn passie is het maken van unieke beelden van steden, gebouwen, landschappen en interieurs. Deze zet ik in voor verschillende fotografie producten zoals kalenders, boeken en magazines. Ook zijn ze prima in te zetten voor marketinguitingen, websites en sociale media. Wil je ook graag weten hoe we samen fotografie kunnen inzetten voor het versterken van je locatie, bedrijf of product? Stuur me dan snel een berichtje. Fotografie maakt mij gelukkig Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door fotografie. Ik vind het geweldig om de wereld om me heen vast te leggen in een beeld. Fotografie is voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten en om de schoonheid van de wereld te delen met anderen. Als ik aan het fotograferen ben, vergeet ik alles om me heen. Ik ben helemaal gefocust op het moment en op het creëren van een mooie foto. Het is een ontspannende en rustgevende ervaring die me een gevoel van voldoening geeft. Door fotografie heb ik ook nieuwe mensen leren kennen en nieuwe plekken ontdekt. Ik heb al veel mooie plekken in de wereld bezocht, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekken om te fotograferen. Fotografie is voor mij meer dan alleen een hobby. Het is een passie die mijn leven verrijkt. Het maakt me gelukkig en het geeft me een doel in het leven. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat het me de mogelijkheid geeft om de wereld om me heen op een unieke manier te zien en te ervaren. Als fotograaf kan ik een moment vastleggen in een beeld, en dat moment voor altijd bewaren. Ik vind het fascinerend om de schoonheid van de wereld om me heen te zien en te delen met anderen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekken en nieuwe onderwerpen om te fotograferen. Fotografie is voor mij meer dan alleen een vak. Het is een passie die mijn leven verrijkt. Het geeft me een doel en het maakt me gelukkig.

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Bart

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Bart

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Bart gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.