Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Roos

Fotograaf Roos Beltman

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Roos doet

Portretfotografie

Over Roos

Een foto is dierbaar. Een tastbare herinnering van een moment, een mens, een liefde en zo veel meer. Zo'n vijftien jaar geleden zocht Roos naar een middel om zichzelf middels een beeldtaal te kunnen ontwikkelen . De eerste keer dat ze een foto maakte met haar camera resulteerde in een "op slag verliefd€ zijn gevoel . Een avontuur ( zelfstudie ) volgde en inmiddels werkt Roos als zelfstandig (autodidact) Fotografe. Ook heeft Roos een aantal mooie dingen bereikt , waaronder enkele solo exposities. ( Zie media ) Een passie voor mensen, dat is wat ze bezit. Altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de mensen voor haar lens. Ze gaat dan ook veelal de dialoog aan en regisseert nauwelijks. Naast fotografe is Roos (alleenstaande) moeder van haar dochter Sterre Medina ( 19 ) ,drinkt ze haar koffie zwart, geniet ze intens van het leven , huppelt ze regelmatig en is ze een enthousiasmerende en een sprankelende persoonlijkheid. Alles wat maar met de natuur te maken heeft maakt mij gelukkig. Mijn dochter van 19 en Fotografie. Fotografie is het vastleggen van herinneringen zoals dierbare momenten , liefde.

8 jaar ervaring

Fotostudio in Den Helder

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Roos

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Roos

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Roos gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.