Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Susanne

Fotograaf Susanne van Hofwegen

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Susanne doet

Fotoshoot gezin

Over Susanne

Ik geniet ontzettend van fotograferen! Een gaapje van een pasgeboren baby of het lachen van een kind en de gezelligheid van een gezin. Ik vind het fijn om creatief bezig te zijn en dat kan ik helemaal in mijn fotografie kwijt. En het wauw gevoel als je ziet dat de foto's weer mooi zijn geworden. Maar vooral de reactie van de klant, dat ze echt heel blij zijn met het resultaat! Genieten met mijn gezin, familie of vrienden. Ik vind het heerlijk om te reizen, maar wordt ook blij van de kleine dingen zoals een dagje weg of lekker thuis in de tuin. Hou van buiten zijn maar dan vooral in de lente en de zomer. Ben een positief persoon en hou er van om erop uit te gaan. Ik vind het altijd weer een eer om bijvoorbeeld een pasgeboren baby te mogen fotograferen. Mensen kijken vaak uit naar een fotoshoot en vind het bijzonder om het te mogen vastleggen. Het is soms heel persoonlijk en ik vind het mooi dat mensen je vertrouwen en dat je zo samen een heel mooi resultaat neer kan zetten.

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Susanne heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Susanne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Susanne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Susanne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.