Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Renate

Fotograaf Renate van Dijk

0 reviews

Renate doet

Loveshoot

Over Renate

Ik creëer graag de mooiste foto's zonder mensen lastig te vallen tijdens 1 van de meest bijzondere dagen van hun leven. Het allerbelangrijkste op een trouwdag is dat jullie een epische dag hebben. Daarom is 90% van mijn foto's journalistiek vastgelegd. Ik moet er niet aan denken om jullie lastig te vallen met poses terwijl jullie de bruidstaart aansnijden en een hap taart in elkaars mond proppen. Ik ben een non-traditionele, journalistiek fotograferende fine art trouwfotograaf die gek is op alternatieve bruiloften en gespecialiseerd is in internationale bruiloften zoals bruiloften in het buitenland (oftewel destination weddings) en bruiloften van expats maar ook bruiloften dichterbij huis (bijvoorbeeld in de Ardennen, op Texel of 5 meter van mijn huis op het Scheveningse strand) fotografeer ik heel graag. Waar ik het meest van hou: mijn vriend, mijn vader, mijn twee beste vrienden, reizen, musicals, kostuumdrama's, detectives (zo lang ze niet te eng zijn, ik ben fan van Scandal, Rizzoli & Isles, Sherlock en The Rookie), bruiloften in het buitenland aka destination weddings, artisjokken, victoriaanse kassen, art nouveau, anemonen en ranonkels, Agatha Christie, bergen omhuld met mist, écht goede macarons (zoals van Ladurée of Pierre Herme), Noa Noa, Apple, live muziek, elk liedje door Postmodern Jukebox, swing jazz, 'Don't Stop Me Now' van Queen, watermeloen, zonsondergangen, vegetarisch eten, libertarisme, eerlijkheid, vriendelijkheid en Harry Potter. Ik vind bruidsfotografie een enorm bijzonder vak omdat ik als trouwfotograaf verschillende fotografie disciplines op een dag uitoefen maar vooral ook omdat ik onderdeel wordt van een bijzondere dag van een groep mensen. Ik vind het iedere keer weer mooi om mee te maken hoe mensen elkaar vertellen hoeveel en waarom ze van iemand houden. Niet alleen het bruidspaar maar ook vrienden en familie grijpen een trouwdag vaak aan om anderen te laten weten hoeveel ze om elkaar geven, ik vind het fantastisch om deze schaarse momenten vast te mogen leggen. Binnen de trouw fotografie heb ik mij in de loop der tijd gespecialiseerd in bruiloften in het buitenland en expat bruiloften. Hierdoor kan ik mijn liefde voor fotografie, ondernemerschap en reizen combineren.

10 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Renate

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Renate

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Renate gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.