Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Rob

Fotograaf Rob Severijnen

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Rob doet

Google Street View en 360 graden fotografie

Over Rob

Ondernemers helpen om zichzelf en hun bedrijf goed te presenteren is iets dat ik met veel plezier doe. Voorbereiding en afwerking zijn een belangrijk onderdeel van het proces en maken de foto tot in de kleinste details compleet. Het is mijn passie om het onderwerp op de mooiste manier in beeld te brengen. Dit doe ik met studiofoto's, fotoreportages, panoramafotografie en portretfotografie. Vakmanschap en een oog voor detail geven samen een vormvriendelijke fotografische oplossing. Fotografie is altijd een combinatie van verschillende factoren. De personen die op de foto gaan, de locatie, het moment van de dag. Als alles op de juiste manier samenvalt ontstaat er een speciale sfeer en bijzondere foto serie. Een mooie fotoserie waar ik zelf achter sta en vervolgens een goede recensie van de opdrachtgever is erg fijn. Fotografie is complex en altijd in beweging. Het blijft een uitdaging. De verscheidenheid aan mensen en de verrassende onderwerpen prikkelen mijn creativiteit en zorgen ervoor dat iedere opdracht weer een uitdaging is. Ik ben ook een muziek en film liefhebber. Van een goed gemaakte film word ik wel happy.

20 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Rob

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Rob

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Rob gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.