Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Joan

Fotograaf Joan Hartog

2 reviews

Over Joan

Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen het geeft me energie, ook ben ik gek op fotograferen waardoor ik het heerlijk vind te combineren. De glimlach van een kind kan mijn hele dag goed maken. Maar ook een prachtige huwelijks reportage of een zwangerschaps reportage vind ik bijzonder om te fotograferen om mensen hun herrinering voor het leven vast te leggen op een prachtig plaatje Als ik mag doen wat ik wil doen! Als ik mag zijn wie ik wil zijn en wie ik ben! Dan ben ik gelukkig! Ik vind fotografie erg bijzonder omdat je soms kinderen uit hun schulp kan halen waardoor ze hun zelf zijn en je dit op een prachtige plaat kan neerzetten. Of een mooi stel hun liefde kan laten uitstralen. Verder ben ik gek op van alles, ik kan niet stilzitten en moet altijd bezig zijn. Opstap met mijn vriend, of samen thuis op de bank serie kijken.

5 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Joan doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Joan heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Joan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Joan

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Joan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Joan gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Joan bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.