Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van James

Fotograaf James van der Ende

0 reviews

Over James

Ik word altijd blij en ik krijg veel energie als ik gave foto's kan maken voor andere mensen. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een fotoreportage. Ik ben gelukkig door creatief te zijn, dat ik portretten maak in de fotostudio of dat ik fotografeer op een bruiloft. Maar verder heb ik genoeg andere passies, ik hou van hele goede koffie maken, koken en muziek maken met de gitaar en piano. Ook hou ik van surfen op het strand, skateboarden en ik ga vaak naar de sportschool om lekker veel energie te hebben dagelijks. Fotografie vind ik bijzonder, omdat het voor mij een manier is om alles vast te leggen wat mij interesseert. Wat een schilder ook doet, maar dan schilder je met licht. Portret fotografie is mijn favoriet, hoewel ik bruiloft fotografie net zo leuk vind. Het is een echte ervaring, om in een raptempo de mensen leert kennen die mij toelaten tijdens hun prachtige trouwdag. Ik doe dit vak al bijna 10 jaar en ik vind het alleen maar leuker worden!

8 jaar ervaring

James doet

Trouwfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij James

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan James

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van James

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist James gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van James horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.