Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van James

Fotograaf James van der Ende

0 reviews

Over James

Ik word altijd blij en ik krijg veel energie als ik gave foto's kan maken voor andere mensen. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een fotoreportage. Ik ben gelukkig door creatief te zijn, dat ik portretten maak in de fotostudio of dat ik fotografeer op een bruiloft. Maar verder heb ik genoeg andere passies, ik hou van hele goede koffie maken, koken en muziek maken met de gitaar en piano. Ook hou ik van surfen op het strand, skateboarden en ik ga vaak naar de sportschool om lekker veel energie te hebben dagelijks. Fotografie vind ik bijzonder, omdat het voor mij een manier is om alles vast te leggen wat mij interesseert. Wat een schilder ook doet, maar dan schilder je met licht. Portret fotografie is mijn favoriet, hoewel ik bruiloft fotografie net zo leuk vind. Het is een echte ervaring, om in een raptempo de mensen leert kennen die mij toelaten tijdens hun prachtige trouwdag. Ik doe dit vak al bijna 10 jaar en ik vind het alleen maar leuker worden!

8 jaar ervaring

James doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij James

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan James

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van James

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben James gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van James bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.