Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Didier

Fotograaf Didier Schmidt

2 reviews

Over Didier

"1 beeld meer laten zeggen dan 1000 woorden!" U zoekt een goede fotograaf . Waar vind u de beste fotograaf? Tja, daar zijn er vast genoeg van. Of juist niet? Wie moet u kiezen? Is de goedkoopste fotograaf ook de beste? Of is de duurste fotograaf de beste? De waarheid ligt waarschijnlijk in het midden. Kwaliteit, dat wil zeggen een technisch goede foto, bepaalt echter zeer zeker niet alleen wat een goede fotograaf is. Een goede fotograaf moet namelijk ook erg goed kunnen communiceren met zijn klant. De fotograaf moet zijn klant prima op z n gemak kunnen stellen en moet in staat zijn om een goede sfeer te creeren. Waarom is dat nodig? Als u zich namelijk helemaal op uw gemak voelt, dan straalt u dat in uw ogen uit. Het is te zien in de uitdrukking op uw gezicht en dit vertaalt zich naar krampachtig bewegen voor de camera of juist heel gemakkelijk en natuurlijk bewegen voor de camera. Het is dus cruciaal voor een perfecte foto om u op en toppie zich op uw gemak te laten voelen. Fotograaf Didier zorgt voor de juiste sfeer tijdens de fotosessie; ongedwongen, prettig en relaxed doch zakelijk en professioneel met vertrouwen in elkaar. Naar mijn mening is dit een essentieel onderdeel van onze fotografische dienstverlening. Slechts als er goed kan worden samengewerkt en de sfeer optimaal is, kunnen de mooiste fotografische creaties tot stand komen. Wacht dus niet langer en boek mij voor de keuze van uw fotoshoot. Boek mij voor een fotoshoot buiten in de openlucht , bij of in een gebouw of gewoon in een studio. Alle opties zijn mogelijk en zijn bespreekbaar. Boek fotograaf Didier voor portretfotografie, model of modefotografie, glamour of modefotografie, naakt en sensuele fotografie, boudoir en lingerie fotografie, evenementen, een loveshoot of uiteraard een bruiloft. Kunstzinnige, gave, creatieve en onvergetelijke foto s maken die mijn klanten 1000 keer kunnen blijven bekijken en er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dat geeft mij eer van mijn werk,dat is mijn drijfveer. Al heel wat jaren geleden heb ik de Fotovakschool doorlopen. Sindsdien ben ik actief fotograaf. Ik kan mijn passie en kunstzinnigheid hier volledig in uiten. Kortom, professionele fotografie is een heerlijk beroep. In mijn foto s herkent u mijn passie voor dit vak.

20 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Levert gemiddeld binnen 8 dagen

Didier doet

Boudoir fotoshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Didier heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Didier

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Didier

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Didier

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Didier gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Didier horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.