Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Anne

Fotograaf Anne De Rijk

0 reviews

Over Anne

Fotografie is mijn passie, sinds vorig jaar ben ik een opleiding voor fotograaf gestart waarin ik veel leer en en met diverse omstandigheden zoals bijzonder licht, meerdere personen en vanuit mooie hoek ga kijken. "out of the box" " GELUKKIG" wordt ik van mooi natuurlijk licht in een mooie omgeving. ik ga altijd opzoek naar een locatie die bij de mensen past. Zelf ben ik dagelijks op het strand te vinden... Ik fotografeer het lieft mensen, vooral kinderen wordt ik heel blij van "Puur & Natuurlijk" zijn de worden die je in mijn fotografie terug vind..

6 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Anne doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Anne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Anne

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Anne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Anne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Anne horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.