Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Brenda

Fotograaf Brenda Riethoven

0 reviews

Over Brenda

Mijn drijfveer is om mensen te laten stralen elke keer als zij naar de door mij gemaakte foto's kijken. Of het nu in een album is of een afdruk aan de muur. De warme herinnering aan een mooie ervaring, daar hou ik van. Als ik de ervaringen hoor en lees van de mensen die in mijn studio zijn geweest. Zo fijn om ook een stukje aan hun geluk bij te dragen! Kinderen zijn puur, onbevangen, eerlijk, speels en fantasierijk. Alles wat je verliest als je ouder wordt hebben zij nog. Als ik met kinderen bezig ben, ben ik weer even op hun "niveau" en dat zie je terug in de foto's. Blij word ik van de gezichten als ze zichzelf mogen zijn in mijn studio, de samenspel tussen de kinderen en mij vind ik fantastisch. Door mijn passie kan ik andere mensen laten zien wat ik zie door de lens. Of het nou een schoolfoto is, een newbornsessie, een profielfoto, ik probeer keer op keer het pure uit de mens te halen.

14 jaar ervaring

Fotostudio in Den Haag

Brenda doet

Newborn shoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Brenda

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Brenda

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Brenda

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Brenda gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Brenda horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.