Loading...
Brenda

Fotograaf Brenda Riethoven

Over Brenda


Mijn drijfveer is om mensen te laten stralen elke keer als zij naar de door mij gemaakte foto's kijken. Of het nu in een album is of een afdruk aan de muur. De warme herinnering aan een mooie ervaring, daar hou ik van.

Als ik de ervaringen hoor en lees van de mensen die in mijn studio zijn geweest. Zo fijn om ook een stukje aan hun geluk bij te dragen! Kinderen zijn puur, onbevangen, eerlijk, speels en fantasierijk.  Alles wat je verliest als je ouder wordt hebben zij nog. Als ik met kinderen bezig ben, ben ik weer even op hun "niveau" en dat zie je terug in de foto's. Blij word ik van de gezichten als ze zichzelf mogen zijn in mijn studio, de samenspel tussen de kinderen en mij vind ik fantastisch.

Door mijn passie kan ik andere mensen laten zien wat ik zie door de lens.  Of het nou een schoolfoto is, een newbornsessie, een profielfoto, ik probeer keer op keer het pure uit de mens te halen. 

Brenda heeft 14 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Den Haag

Foto's


Brenda doet


Newborn & Baby fotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.